TISDAG 28 SEPTEMBER 2021 • Finn lovar att inte ha någon kontakt med sin onda mamma, men Sheila gör det svårt att hålla det löftet!

Kontaktförbud med mamma

Finn och Steffy vaknar upp till en ny dag – och ett nytt liv som gifta! Paret har bestämt sig för att skippa smekmånaden eftersom ”varje dag med Finn är en smekmånad” som Steffy uttryckte det härom avsnittet. Men det var förstås innan svärmodern från helvetet Sheila Carter dök upp. Makarna tänker dock inte låta det förstöra deras lyckliga framtid tillsammans och Finn ska inte ha någon kontakt med sin biologiska mamma. ”Jag ska inte prata med henne eller vara i hennes närhet”, lovar han. Det löftet kommer han att bryta några minuter senare.

Ett hjärta förändrar allt

Efter Sheilas chockerande återkomst på bröllopsmottagningen igår, befarar familjen Forrester att hon kommer att utnyttja sin ställning som Finns biologiska mamma till att nästla sig in i familjen igen – och det måste stoppas till varje pris. Därför ringer Ridge till Carter och ger honom i uppdrag att ordna ett besöksförbud. Samtidigt visar det sig kanske inte behövas, för Sheila har inga planer på att stanna i stan. Hon önskar att hon kunde få en relation med sin son och barnbarnet som hon inte ens har fått se, men det verkar omöjligt när folk vägrar släppa sitt agg mot henne. Luriga Sheila lyckas dock ta reda på Finns privata telefonnummer genom att ringa till sjukhuset och manipulera en receptionist, så hon skickar ett SMS där hon beklagar uppståndelsen igår och att de inte kan ha någon relation, men understryker att hon alltid kommer att älska honom. När Finn läser meddelandet blir han märkbart berörd, men samtidigt lovade han sin fru för bara några minuter sen att inte prata med sin mamma igen. Han väljer därför att svara med en hjärt-emoji. Han anar nog inte att den lilla symbolen väcker starka känslor hos mottagaren, för Sheila uppfattar hjärtat som ett kärleksbevis från sin son och bestämmer sig för att stanna kvar i stan ändå!

Nästa avsnitt
✓ Finn undanhåller sin mammas meddelande för Steffy.
✓ Carter vill inte hålla sin relation med Quinn hemlig längre.
✓ Eric ger Quinn ett oväntat besked.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *