MÅNDAG 4 OKTOBER 2021 • Quinn går tillbaka till Eric, men hur ska hon kunna glömma Carter? Steffy vidtar åtgärder för att hålla sin galna svärmor borta från familjen, men Sheila tänker inte ge upp så lätt.

Tack för lånet

Det är med stor sorg i hjärtat som Carter inser att han måste släppa taget om Quinn och låta henne gå tillbaka till sin make. Inte ens hennes porträtt får han behålla, för Eric vill ha tillbaka det när Carter erkänner att han inte slängde det på soptippen som det var meningen. Eric har ingen aning om att hans fru och Carter har fortsatt att träffas i smyg de senaste veckorna och utvecklat starka känslor för varandra. Därför blir stämningen något olustig när Eric upprepade gånger tackar Carter för hans lojalitet och ärlighet. Det är med blandade känslor som Quinn återförenas med sin make. När Eric undrar varför hon gråter, hävdar Quinn att det är glädjetårar – fast vi tittare vet förstås att det är saknaden av Carter som är den egentliga orsaken. Kommer Quinn att kunna glömma sin nya kärlek och rätta in sig i rollen som Mrs. Forrester igen? Tillåt oss att tvivla!

Sheila lurar i vassen

Finn ser skyldig ut som synden när Steffy klargör att ingen i familjen får ha någon kontakt med hans galna biologiska mamma och hon har till och med anlitat säkerhetsvakter som ska hålla Sheila borta från deras hem. Paris är den enda som vet att Finn redan har haft kontakt med sin mamma via SMS, men hon har lovat att det stannar mellan dem. Samtidigt visar det sig att Sheila är kvar i stan, när hon sitter på sitt hotellrum och googlar efter bilder och information om sin son. Hon lovar oss tittare att ingen ska hålla henne borta från sin son och sitt barnbarn!

Nästa avsnitt
✓ Jack kräver att Sheila lämnar stan.
✓ Finn ger Steffy ett löfte.
✓ Eric märker att Quinn inte mår bra.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *