ONSDAG 5 MAJ 2021 · En kyss mellan Hope och Liam ger förhoppningar om en ljus framtid – men sen tar kvällen en mardrömslik vändning som ingen hade räknat med, när någon hittas död!

En kulen natt

En ödesdiger bilolycka blir upptakten till vårens stora nagelbitare i Glamour och allt börjar i dagens avsnitt. Men först tar Liam och Hope sina första trevande steg mot en försoning när deras läppar möts i en het kyss! Båda två är överens om att det känns härligt att vara så nära varandra igen, men samtidigt måste Hope konstatera att en välsmakande kyss inte löser det grundläggande problemet. ”Men det bevisar att vi båda vill samma sak”, konstaterar Liam hoppfullt. Paret bestämmer sig för att träffas i morgon igen och äta lunch tillsammans. Ett steg i taget verkar vara en fungerande strategi. Liam samåker med sin pappa, men eftersom Bill smuttade på tequilan hemma hos Brooke, blir det Liam som får köra hem. Som Glamour-tittare blir man lite nervös när våra vänner sätter sig bakom bilratten, eftersom det ofta slutar illa. Den här gången är inget undantag. En plötslig smäll mot framrutan får Liam att tvärnita och inse att han körde på något. Eller rättare sagt någon – som vi känner alltför väl. Se vem som möter sin skapare i dagens avsnitt på Playdays!

Ett magstarkt skämt

Zende har bjudit hem Paris till Forrester-palatset för ännu en romantisk dejt och han utlovar en kväll med många överraskningar. Det gör även elaka Zoe, som tidigare spetsade sin systers smoothie med nåt slags laxerande pulver som förväntas få hennes mage att göra uppror under kvällens gång. ”Det kanske inte blir den romantiska kvällen de har planerat, men den blir definitivt oförglömlig”, fnissar Zoe skadeglatt tillsammans med sin nya medbrottsling Quinn. Hur stackars Paris hanterar den här situationen får vi se i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Liam får panik och svimmar.
✓ Bill iscensätter en chockerande mörkläggningskupp.
✓ Paris hamnar i en förnedrande situation.

En kommentar

  1. Thomas ska stoppa hop o Liam genast punkt slut .

Lämna en kommentar