5-6 JANUARI 2021 • Liam tror att han såg Hope kyssa Thomas, men skenet bedrar. Finn undrar om Hope verkligen kan lita på Thomas.

Vittne till en otrohetskyss

”Hope, det här blir en natt som vi aldrig kommer att glömma.” De ödesdigra orden når Liams öron i korridoren utanför Thomas lägenhet. Dörren står på glänt så Liam avstår från att knacka och öppnar bara dörren tillräckligt för att mötas av en anstötlig syn – hans fru Hope i Thomas halvnakna famn och förenade i en het kyss! Liam är tvungen att blinka hårt en gång för att verkligen tro på det han ser framför sig. Chocken blir så stor att han inte ens kan förmå sig att konfrontera de otrogna syndarna, utan går därifrån utan att ge sig till känna. Det kommer visa sig vara ett stort misstag. Liam åker tillbaka till Steffy i strandhuset och berättar vad han sett.

Skenet bedrar

Skenet bedrar förstås och den enda Thomas har pressat sina läppar mot är den plastiga skyltdockan. Insikten blir en stor besvikelse för Thomas, som var helt uppslukad av sin vanföreställning och trodde att kyssen var på riktigt. Thomas vet inte om han ska skratta eller gråta, så han gör både och. Det är tydligt att han är nära ett mentalt sammanbrott, när det plötsligt knackar på dörren. Vem som besöker Thomas mitt under hans psykbryt ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Hope får besök av Wyatt.
✓ Thomas blir irriterad på Finn.
✓ Liam och Steffy dricker sig fulla och gör något de kommer att ångra.

Lämna en kommentar