15-16 DECEMBER 2020 · Dags för en afton som kommer att förändra allt. Liam tillbringar kvällen med Steffy, medan Thomas lurar Hope i en farlig fälla!

Något stort är på gång

Fullmånen lyser klar över Los Angeles och vad som helst kan hända innan den här kvällen är över. Vi ser början på en kedjereaktion av händelser som kommer att ta våra vänners livsöden i en helt ny och oväntad riktning. Det hela börjar med att Steffy slår en signal till Liam för att påminna honom om ett barnkalas som han har lovat att komma på. Kelly har bett båda sina föräldrar att följa med när hennes kamrat ska fira sin födelsedag på stranden i dag. Liam hade glömt att nämna det för Hope, men hon är lika förstående som alltid och har inget emot att Liam umgås med sin andra dotter för en dag. Själv planerar hon en lugn hemmakväll ensam med en bok.

Thomas inre demoner

Samtidigt på andra sidan stan fortsätter Thomas att plågas av sin allvarliga psykos. Nu föreställer han sig att Hope-dockan bokstavligen har vaknat till liv och uppmuntrar honom att göra anspråk på den riktiga Hope. ”Befria henne från Liam”, viskar dockan suggestivt. Thomas försöker intala sig själv att allt är inbillning och hotar med att packa ner skyltdockan i sin låda igen. Senare får Hope ett telefonsamtal som ändrar hennes planer för kvällen. Thomas känner sig ensam och frågar om det vore okej för Douglas att äta middag med honom. Hope ser inget problem med det, så hon tar med sig Douglas och kör hem till hans lägenhet. Väl framme övertalar Douglas henne att stanna, medan Thomas får allt svårare att tygla sina inre demoner och inte kan motstå frestelsen att lyda den onda dockans farliga uppmaningar. Den här kvällen har bara börjat!

Nästa avsnitt
✓ Liam och Steffy kommer överens om att inte vara överens.
✓ Hope-dockan vaknar till liv under Thomas familjemiddag med Hope och Douglas.
✓ Paris och Zende flirtar med varandra.

En kommentar

  1. Det håller på att bli lite tjatig med Tomas å Dockan, Tomas är sjuk. Hope & Liam kanske ska skilja sig, Liam är jobbig.

Lämna en kommentar