FREDAG 29 JANUARI 2021 • Steffy erbjuder Finn en natt han inte kommer att glömma. Liam lovar att bli maken som Hope förtjänar. Brooke tröstar en känslosam Ridge.

Sexigt erbjudande

En lång och händelserik dag börjar lida mot sitt slut. Liam och Steffy hanterar sina skuldkänslor över att ha bedragit sina partners på olika sätt. Medan Liam lovar att bli den make hon förtjänar, resonerar Steffy att skuldkänslor inte fyller någon funktion. ”Vissa saker händer i livet som man inte är beredd på”, konstaterar hon och väljer att fokusera på sin framtid med Finn istället. Hon är så tacksam för att han hjälpte till att rädda hennes brors liv i dag och vill visa det genom att ge honom en natt han aldrig kommer att glömma – i sovrummet. Efter att ha älskat med varandra, lovar Finn att han vill gå igenom livet tillsammans med Steffy. ”Genom upp- och nedgångarna.” Lyckligtvis verkar Steffy vilja detsamma. ”Du ska veta att jag är dig trogen”, lovar hon. Från och med nu alltså.

”Skuldkänslor är slöseri.
Man mår bara dåligt i onödan.”

– Steffy Forrester

Den man hon förtjänar

Liam har desto svårare för att släppa ångesten över det han gjort och Hope gör det inte bättre när hon överöser honom med komplimanger om vilken fantastisk man han är. Liam lovar i alla fall att försöka bli den man som hon förtjänar. ”Vad som än händer, lovar mig att aldrig tvivla på hur mycket jag älskar dig”, ber han. Hope är kärlekskrank och vill avsluta kvällen i sovrummet, vilket väcker Liams dåliga samvete till liv ännu en gång. Steffys skarpa varning om vad som skulle hända ifall han berättar sanningen för sin fru, ekar i hans huvud. ”Då är det över med Hope, det inser du väl?”

Nästa avsnitt
✓ Skyltdockan är tillbaka på Forrester Creations.
✓ Steffy försover sig och missar ett jobbmöte.
✓ Zoe snäser åt sin syster att inte lägga sig i hennes liv.

Lämna en kommentar