MÅNDAG 14 DECEMBER 2020 · Douglas har ett kontroversiellt förslag. Hope och Liam är oense om Thomas avsikter. Är Thomas galen eller har Hopedockan fått liv?

Får pappa flytta in?

Ibland kan de svåraste problemen ha de enklaste lösningarna – om en sjuåring får bestämma. Ett exempel på det får vi i dagens glamman. Även om Douglas trivs med att vara en del av Hope och Liams familj och fungera som en storebror åt Beth, så saknar han sin riktiga pappa och kommer därför med ett förslag i dag – kan inte hans pappa också bo hos dem? Hope ser ställd ut och vet inte vad hon ska svara, men påtalar att hon är gift med Liam. ”Du förstår säkert att det skulle bli komplicerat?” förmodar hon, men Douglas verkar inte alls se problemet. Han tycker synd om sin pappa, som bor helt ensam i en liten lägenhet. Senare försöker Hope och Liam reda ut hur de ska förhålla sig till Thomas och hans roll i deras liv. Hope har inte sett några varningssignaler som tyder på att Thomas är ett hot mot deras liv, medan Liam tycker att han ser det hela tiden. Hope blev djupt berörd när hon såg den fina relationen mellan Thomas och Douglas tidigare i dag och konstaterar att en sån kärlek inte går att fejka. ”Jag tror verkligen att jag är den sista han tänker på”, förmodar hon. Vi tittare får helt andra signaler när vi ser vad som pågår hemma hos Thomas. I dag drabbas han av ännu en psykos och föreställer sig att Hope-dockan vaknar till liv och vill vara intim med honom!

En chans till?

Shauna lovar dyrt och heligt att hon inte är intresserad av Eric, så Quinn bestämmer sig för att åka hem till sin ilskne make och kolla om det stämmer. När Eric bekräftar att han och Shauna bara är vänner, gör Quinn ännu ett försök att vinna tillbaka hans förtroende. Kan han förlåta henne och ge henne en chans till? Det ser du i dagens avsnitt på Playdays.

Nästa avsnitt
✓ Zende döljer sina känslor för Zoe.
✓ Steffy och Liam förenas genom sin dotter.
✓ Thomas blir förbluffad när Hope-dockan uttrycker sin kärlek för honom.

Lämna en kommentar