TISDAG 16 FEBRUARI 2021 • Hope får ett utbrott när hon förstår vad Liam försöker berätta. Zende följer efter Paris och hindrar henne från att vända ryggen åt sitt livs möjlighet.

Hope får veta

Det blir mycket känslor och tårar i dag när två historier kulminerar samtidigt. Vi börjar med vänsterprasslaren Liams bekännelser. Han och Steffy trodde att deras snedsteg kunde förbli ett hemligt minne dem emellan, men den hastigt uppkomna graviditeten tvingar Liam att lägga korten på bordet med sin fru. Först ber han Hope att ha i åtanke hur mycket han älskar henne och deras familj. I efterhand förstår han inte hur han kunde tro att hon skulle bedra honom – med Thomas av alla människor dessutom. Hope ser ingen anledning att älta det här ett varv till och föreslår att de bara glömmer hela den där tråkiga kvällen. Tyvärr måste Liam meddela att det är omöjligt, för i sitt förvirrade tillstånd återvände han hem till Steffy den där kvällen och var i stort behov av sällskap och alkohol. Han behöver knappt säga mer, för hans plågade blick säger mer än tusen sårande ord och Hope brister ut i gråt och ilska när hon förstår vad som hände. Missa inte de känslosamma scenerna i dagens avsnitt på Playdays!

Stanna, Paris

Paris har bestämt sig – hon måste tacka nej till Forresters jobberbjudande och lämna stan, som hennes syster önskar. Varken vi tittare eller Carter förstår problemet, men Paris står fast vid sitt beslut och meddelar att hon tänker lämna stan. Men Zende vägrar acceptera den här orättvisa situationen. Han springer efter Paris och stoppar henne innan hon hinner lämna byggnaden. ”Det finns ingen anledning för mig att stanna”, hävdar Paris, men Zende håller inte med och förklarar varför han inte vill förlora henne – hon är vacker, intelligent och har det största hjärta av alla människor han har träffat. Dessutom behöver de henne på Forrester, så han tillåter inte att hon tackar nej till tjänsten. Det här var precis de orden som Paris ville höra och hon svarar genom att ge Zende en het kyss! Hur kommer syrran Zoe att reagera på det här?

Nästa avsnitt
✓ Liam och Hope står inför en omöjlig utmaning – kan hon förlåta honom?
✓ Steffy erkänner för Finn om natten med Liam.
✓ Zende övertalar Paris att tacka ja till tjänsten.

Lämna en kommentar