10 – 11 MARS 2021 · Brooke får veta att hennes svärson har varit otrogen. Ridge ger Carter dåliga nyheter. Steffy har tid på sjukhuset för att göra ett faderskapsprov.

Quel Scandale!

Brooke har märkt att hennes dotter varit lite nedstämd på sistone och nu vill hon veta om något har hänt. ”Har du och Liam problem?” undrar hon. Hope svarar undvikande först, men väljer sen att berätta precis vad som har hänt – om missförståndet som ledde till att Liam gick till sängs med Steffy, som nu kan vara gravid med hans barn. Brooke tror knappt sina öron. ”Ridge har inte sagt nånting till mig”, utbrister hon upprört och verkar sugen på att dra igång en ny konflikt med sin man om deras barns problem, men Hope tror inte att Steffy har sagt nåt till sin pappa ännu. De har valt att hålla skandalen mellan de inblandade, i väntan på att Steffy gör ett faderskapsprov och de får veta vem som är pappan till barnet. Hope vet inte hur hon ska hantera situationen om det visar sig vara Liam och risken finns att det här blir stötestenen för deras äktenskap. Samtidigt har Steffy bokat en tid hos hon sin gynekolog för att göra faderskapsprovet. Finn är med som moraliskt stöd och paret bävar för vad resultatet ska visa.

Zoes helomvändning

Vi fick aldrig se hur Zoe och Carters kväll slutade i går, men nu får vi veta att de har bestämt ett bröllopsdatum ändå. Zoe är på ett strålande humör och attraktionen för Zende verkar vara ett minne blott, för nu vill hon bara planera sitt bröllop och ser fram emot att gifta sig med Carter så snart som möjligt. Senare träffar hon Zende på jobbet och de kommer överens om att deras flirt ska förbli en hemlighet. ”Om Ridge inte säger något, får Carter aldrig veta nåt om dig och mig”, konstaterar Zoe. Men samtidigt väljer Ridge att berätta för Carter vad han blev vittne till i går kväll – att Zoe har känslor för Zende och försökte förföra honom. Carters reaktion ser du i dagens avsnitt på Playdays och skådisen Lawrence Saint-Victor berättar mer om dramat i en intervju här på hemsidan.

Nästa avsnitt
✓ Brooke anklagar Steffy för att sabotera hennes dotters äktenskap.
✓ Vinny tror att Thomas har en chans med Hope.
✓ En besviken Carter ställer in bröllopsplanerna.

Lämna en kommentar