TISDAG 6 OKTOBER 2020 · Männen i Steffys liv går samman och kräver att hon erkänner sina problem och tar emot deras hjälp. Hope tröstar Thomas när han är orolig för sin syster.

Operation rädda Steffy

Nu är det dags. Steffys hjältar är samlade och bildar en enad front för att rädda sitt hjärtas dam från att sjunka ännu djupare ner i drogträsket. Liam tar täten förstås och klargör pedagogiskt att de bara gör det här för hennes eget bästa och för att hon ska få tillbaka sin dotter någon gång. Första steget är att bryta förnekelsen och erkänna problemet. Steffy är verkligen inte med på tåget och fräser att hennes enda problem är att Liam har kidnappat hennes dotter och han är inte välkommen i hennes hus förrän han lämnar tillbaka henne. Finn träder fram och bjuder på kalla fakta om pillermissbruk och dess tragiska påföljder. Ridge vädjar till sin dotter att finna styrkan inom sig och ta sig ur det här.

Ett nödvändigt sammanbrott

Tyvärr verkar herrarnas ingripande bara göra Steffy ännu mer sugen på piller. Hon bestämmer sig för att visa vem som bestämmer genom att plocka fram en undangömd pillerburk och ta en dos av det enda som hon anser kan lindra hennes smärta. Med darriga händer öppnar hon burken, men råkar tappa hela innehållet på golvet. Medan Steffy grips av panik, frågar Ridge om hon skulle vilja att hennes dotter såg henne nu – plocka piller från golvet för att äta till frukost. Hans burdusa beskrivning av ett destruktivt liv verkar gå hem hos Steffy, som slutligen får ett sammanbrott och erkänner att de har rätt – hon har ett problem och hon behöver hjälp!

Nästa avsnitt
✓ Quinn uppmanar Ridge att gifta sig med Shauna en gång till.
✓ Shauna överväger att erkänna sanningen om kvällen i Las Vegas.
✓ Brooke blir förtvivlad när hon får veta Ridges framtidsplaner.

Lämna en kommentar