29 – 30 SEPTEMBER 2021 • Eric gör en helomvändning och vill rädda äktenskapet med Quinn – vad innebär det för hennes romans med Carter? Finn har en hemlighet för Steffy.

En man för mycket

”Man saknar inte kossan förrän båset är tomt” brukar det heta och det gamla ordspråket beskriver Eric Forresters sinnelag ganska bra just nu. När Quinn och Carters otrohetsaffär blev offentlig, reagerade han med ilska och slängde ut sin fru både från hemmet och företaget. Nu när det gått några veckor och Eric inte har någon att dricka martini med på kvällarna längre, börjar saknaden bli stor. Samtidigt ser Carter fram emot att Quinns skilsmässa ska bli ett faktum. Det enda som saknas är de båda makarnas underskrifter och sen är hon en fri kvinna – fri att älska vem hon vill och Carter hoppas därför att de ska slippa smyga med sitt förhållande. Men när Quinn kommer hem till Forrestervillan för att skriva under skilsmässopapperna, förklarar Eric att han har ändrat sig. Han inser nu att han själv bär en del av ansvaret för det som hände, eftersom han avvisade sin frus närmanden och nästan knuffade henne i famnen på sin unge älskare. Sheilas återkomst blev dessutom en påminnelse om att han haft värre fruar genom åren och att Quinns fadäs inte är så farlig ändå. ”Jag vill ha tillbaka vårt äktenskap och vår kärlek”, konstaterar han och river sönder skilsmässopapperna. En chockad Quinn inser att hon har hamnat i den avundsvärda situationen att två män vill ha henne. Ska hon välja sin ”sugardaddy” eller sin ”loverboy?”

Hemligheter för frugan

Finn lovade Steffy att inte ha någon kontakt med sin biologiska mamma – sociopaten Sheila Carter. Ändå kunde han inte låta bli att svara på hennes SMS med en hjärt-emoji, vilket han nu väljer att undanhålla för sin fru för husfridens skull. Medan Steffy är på jobbet och överväger att anställa en säkerhetsvakt för att skydda sig och lilla Hayes mot sin galna svärmor, berättar Finn i förtroende för inneboende Paris om den hemliga SMS-kontakten med sin mamma. Paris förstår precis vad han går igenom, eftersom hon vill ha en relation med sin pappa, trots att han sitter i fängelse och är avskydd av alla. Blod är tjockare än vatten och deras liknande situationer verkar förena Finn och Paris i en hemlig allians! Vad skulle Steffy tycka om det?

Nästa avsnitt
✓ Carter gör en svår uppoffring för kvinnan han älskar.
✓ Ridge varnar Steffy för Sheila.
✓ Paris lovar att bevara Finns hemlighet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *