7 – 8 OKTOBER 2021 • Eric förklarar varför sex med Quinn är uteslutet: ”Jag kan inte.” När Steffy åker på en affärsresa med Hope, försöker Jack övertala Finn att låta Sheila träffa sitt barnbarn en gång!

Att vilja men inte kunna

Det är ingen hemlighet att bristen på sex och närhet har varit ett stort problem i Quinn och Erics äktenskap den sista tiden. Det var orsaken till att Quinn levde ut sina lustar med Carter istället och Eric inser nu att hans avvisande attityd knuffade henne i rakt i famnen på en annan man. Nu har de äkta makarna återförenats, men grundproblemet kvarstår. Eric inser att han måste samla sitt mod och förklara för Quinn varför det inte kan bli som förut mellan dem i sovrummet. ”Jag kan inte”, konstaterar han och förklarar att det handlar om ”erektil dysfunktion” – ett medicinskt tillstånd som är mer bekant som impotens. Det tredje benet fungerar inte som förut helt enkelt. Eric har burit på den här vetskapen länge, men begreppet är så skamfyllt och kränkande att han varken har velat prata om det eller söka hjälp. Quinn lovar att det här inte är något att skämmas för. De har gått igenom så mycket tillsammans och ska nog klara det här också, med hjälp av läkare och specialister. Eric ser lättad ut, men erkänner att det är en plåga att bära på känslor och lustar som han inte kan inte kan få utlopp för fysiskt.

Farmor på hembesök

Det är med blandade känslor som Steffy Forrester går ombord på Forresters jetflyg som ska ta henne och Hope till San Francisco på en jobbresa för en dag. Hon älskar att vara tillbaka på jobbet, men vetskapen att hennes galna svärmor Sheila Carter har dykt upp igen, gör det svårt att lämna Finn och barnen hemma. Finn har lovat att skydda deras familj från sin galna morsa och därför uppstår ett svårt dilemma när hans adoptivpappa Jack kommer på besök och ber honom att göra precis det han har lovat att inte göra – låta Sheila träffa sitt barnbarn och hålla honom i famnen bara en gång. Sen är hon nöjd och ska lämna stan. En upprörd Finn vägrar ens överväga sin pappas förslag, men Jack har redan bett Sheila att komma förbi och det dröjer inte länge förrän det knackar på dörren. ”Släpp in henne och sen slipper vi Sheila en gång för alla”, vädjar Jack. Vad ska en Finn göra?

Nästa avsnitt
✓ Sheila vädjar åt Finn att låta henne se sitt barnbarn.
✓ Steffy blir rasande av synen som möter henne när hon kommer hem.
✓ Eric sparkar ut Ridge och Brooke från sitt hus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *