28 – 29 OKTOBER 2021 • Eric ger Quinn och Carter tillåtelse att fortsätta ha sex med varandra! ”Natten är er om ni vill.” Ska de nappa på erbjudandet?

En okonventionell lösning

Under många år har Eric Forrester njutit av fördelarna med att ha en yngre fru. Quinn har varit vitamininjektionen i hans liv på ålderns höst och han älskar deras liv tillsammans så mycket att han har kunnat förlåta henne för en otaligt många lögner och svek. Nu upptäcker Eric att åldersskillnaden även har en nackdel, för han är inte längre den virile man som kan hålla jämna steg med sin fru – i sovrummet. Impotens, eller erektil dysfunktion som är den mediciniska termen, tvingar Eric att sätta punkt för sitt sexliv. Men det vore orimligt att Quinn ska göra detsamma, eftersom hon fortfarande är en relativt ung kvinna med en stark sexdrift. Därför föreslår han en pragmatisk, men högst okonventionell lösning på problemet.

”Natten är er om ni vill”

Det hela börjar med att Eric överraskar sin fru med en romantisk middag och mysig hemmakväll. Med tanke på hans impotensproblem så är vi alla förstås väl medvetna om att det finns en gräns för hur mysig den kommer att bli, men det verkar inte beröra Quinn det minsta. Hon älskar Eric så mycket att hon är beredd att offra den sexuella biten för att stanna i äktenskapet. Men det visar sig snart att hennes man har andra planer. Quinn blir förvånad när hennes forne älskare Carter plötsligt dyker upp och säger att Eric har bjudit dit honom. Har han inte förlåtit dem för deras snedsteg? Jo, det visar sig snart att Eric inte bara har förlåtit dem för otroheten bakom hans rygg – han föreslår att de återupptar sin sexuella relation helt öppet. Han vet att de har känslor för varandra och han vet att Carter kan ge hans fru något som han själv inte längre klarar av. ”Natten är er om ni vill”, säger Eric och lämnar paret ensamma på nedervåningen, medan han själv går upp för att sova. Quinn och Carter blir helt chockade av den märkliga situation de har hamnat i och nu är frågan om de ska göra som Eric föreslår och utnyttja det här frikortet? Hur det blir med den saken ser du i fredagens avsnitt som ligger på Playdays och väntar!

Nästa avsnitt
✓ Hope och Liam hälsar på hos Finn och Steffy.
✓ Carter och Quinn undrar hur de ska förhålla sig till Erics förslag.
✓ Ridge försöker ta reda på vad som pågår med hans pappa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *