TORSDAG 4 JULI 2019・USA:s nationaldag firas med fyrverkerier och ett överraskande frieri.

God bless America

Det är den 4:e juli och USA:s självständighetsdag ska firas med fyrverkerier, grillfest och (om Thomas får som han vill) en förlovning. Thomas ger sin son tydliga instruktioner och ett manus med repliker att öva på, för att Hope garanterat ska tacka ja till hans frieri i kväll.

Hope accepterar sitt öde

Brooke blir besviken när hon får veta att Liam gick till sängs med Steffy efter festen härom kvällen, men Hope konstaterar att hon har bäddat för den här situationen själv. Det var hennes beslut att annullera äktenskapet och det var bara en tidsfråga innan Liam skulle återförenas med sin ex-fru. Hon trodde inte att det skulle hända så snabbt, men förmodar att det här är det enda sättet för dem alla att gå vidare med sina liv. Ridge ser mer positivt på händelseutvecklingen och tror att allt kommer att ordna sig för det bästa – åtminstone för hans barn.

Pappa på riktigt

Nationaldagen väcker bitterljuva minnen till liv för Liam, eftersom det var på den här dagen i fjol som Hope berättade att hon var gravid. Medan fyrverkerierna lyser upp himlen i sprakande färger och Liam håller Phoebe i famnen, känner han sig ändå som en pappa på riktigt. Även om han vet att Phoebe är adopterad så är kärleken lika stark som om hon vore hans egna dotter. Det kan ju bero på att hon är det också, även om han inte vet om det.

Douglas friar

Hope tittar på fyrverkerierna tillsammans med Thomas och Douglas, som skrider till verket med sin stora komplott. Douglas visar förlovningsringen för Hope och presenterar sitt (eller rättare sagt sin pappas) erbjudande. ”Min mamma är borta, men när jag är med dig känner jag mig inte ledsen längre … Vill du bli min mamma och gifta dig med min pappa?” En chockad Hope möter Thomas blick, som spelar förvånad över sin sons spontana utspel. Hennes svar på det bedrägliga frieriet ser vi i nästa avsnitt! □

Lämna en kommentar