ONSDAG 3 JULI 2019・Hope blir besviken när Liam erkänner sitt snedsteg med Steffy och nu finns det bara en väg att gå – skilda vägar, eller?

Kiss and tell

Liam och Steffys natt tillsammans möts med blandade känslor i dag. Thomas är glad för sin systers skull, även om hon genomskådar att han mest är glad för sin egna. ”Om det ordnar sig mellan Liam och mig så blir Hope ledig”, konstaterar hon. Thomas förnekar inte att Liam är ett hinder på vägen mot sina drömmars mål som han gärna vill bli av med. När Thomas får veta att Liam har åkt hem till Hope för att be om ursäkt och prata ut om situationen, blir han nervös och åker dit för att hindra sin rival från att lyckas. Steffy får sällskap av sin pappa istället, som också gratulerar till återföreningen med Liam. Steffy vill inte göra en stor sak av det eftersom det bara var ”en natt” tillsammans, men senare känner hon sig ändå trygg i att situationen kommer att lösa sig till hennes fördel.

Inga ursäkter, tack

Hope uppmuntrade Liam att flytta tillbaka hem till Steffy och vara en pappa på heltid åt flickorna, men nyheten att han redan har gått till sängs med sin ex-fru kommer som en otrevlig chock. Liam tyckte inte att han drack så mycket på festen och vet inte hur det kunde bli så här, men han är säker på att han aldrig hade gått till sängs med Steffy om han hade varit vid sina fulla sinnens bruk. Hope vill inte höra några ursäkter. Hon känner Liam bättre än någon annan och kan inte tänka sig att det bara handlade om sex. Han älskade med Steffy! De blir avbrutna av Thomas, som anklagar Liam för att stoltsera med sitt snedsteg och strö salt i såren. Liam blir rasande och kräver att Thomas håller sig utanför ekvationen. Även Hope ber honom att gå, så att hon och Liam får reda ut sina problem.

Bara en av dig och det är du

Till slut inser Hope att de har nått vägs ände och det finns bara ett sätt för dem båda att gå vidare. ”Släpp taget om mig”, vädjar hon, eftersom lidandet blir outhärdligt så länge han fortsätter att visa sin omtanke och kärlek. Liam inser nederlaget, men klargör att han alltid kommer att bry sig – oavsett om han är mannen i hennes liv eller inte. Thomas är en ondskefull skurk som hon inte kan lita. Hope klargör att hon inte älskar Thomas och aldrig kommer att älska någon man. Det finns bara en Liam, men tyvärr kan hon inte få honom – eller Beth. ”Gå och var med Steffy”, vädjar hon, även om tårarna som rinner ner för hennes kinder avslöjar att hon egentligen önskar något annat. ”Var lycklig, älskad och njut av faderskapet.” Paret skiljs åt med tårar, en klump i magen och tydliga besked att de alltid kommer att älska varandra. □

3 Comments

  1. Jag tycker att det är så grymt, vad Hope även Liam får gå igenom, Pga den onda Thomas. Så är det Flo Zoe, lever dom Lyckliga livet med de grymma lögnerna. Det kommer väl fram så småningom Hoppas jag. Belindha

  2. Kommer sanningen fram om Beth? Vilket avsnitt vet man det? Mvh Måddan

  3. Det börjar bli jobbigt på riktigt. Låt sanningen om Beth komma fram NU!

Lämna en kommentar