11 – 12 JUNI 2022 • Ett känslosamt möte leder till ett avgörande ögonblick för Ridge och Brooke. Är det över för gott mellan Glamours främsta kärlekspar?

Slutet för superparet?

Deras kärlek har överlevt 35 års intriger och även om alla år inte har varit en dans på rosor, så måste vi konstatera att Ridge och Brookes kärlekskarusell saknar motstycke i Glamours historia. Därför känns det nästan osannolikt att deras resa ska ta slut nu, på grund av ett olyckligt och onyktert misstag på nyårsafton. Brooke inser att problemet är större än så. Ridge var beredd att förlåta hennes snedsteg med Deacon den kvällen, men när hon senare försvarade honom gång på gång, blev det droppen som fick bägaren att rinna över. Samtidigt har påtryckningarna från hans vuxna barn och ex-fru fått Ridge att omvärdera hela sin tillvaro, och tror att livet skulle bli mindre komplicerat om han återgick till sin gamla familj med Taylor. När makarna möts i dagens avsnitt, ser Brooke att hennes man har tagit av sig vigselringen och inser att det här är hennes sista chans att övertyga honom om att deras kärlek kan övervinna alla problem.

Räkna med tårar

Det blir två riktigt sentimentala avsnitt att hugga in på den här helgen och vi vill inte spoila mer i onödan, så vi rekommenderar en rulle hushållspapper i beredskap för att torka eventuella tårar som kan uppstå till de här två avsnitten och önskar en känslosam tittning på Playdays! Nästa vecka tar både Brooke och vi nya friska tag, så häng med oss även då!

Nästa avsnitt
✓ Brooke sörjer sin förlust.
✓ Sheila kommer hem till Brooke för att visa sin skadeglädje.
✓ Hope ber Deacon om en tjänst.
✓ Carter ger efter för frestelsen.

Lämna en kommentar