Darin Brooks (Wyatt) avslöjar en dråplig detalj från inspelningen av Wyatts frieri till Flo. Därför var hon mållös när han gick ner på knä!

Inte som det verkade

Under sina åtta år i Glamour har Darin Brooks rollfigur Wyatt friat till Hope, Ivy, Steffy och Sally – men inget av de romantiska ögonblicken var lika minnesvärda som när han senast gick ner på knä med en ring i handen och bad Flo att bli hans fru i avsnittet som vi såg för några veckor sen. Brooks avslöjar för tidningen Soap Opera Digest att han var nöjd med scenen som visades i serien, men bakom kulisserna var inte allt som det verkade.

Hon var mållös

”Jag friade till en skyltdocka”, avslöjar Brooks, och syftar till säkerhetsåtgärderna som serien har tvingats vidta på grund av coronavirusets spridning. ”Hon blev så glad. Faktum är att hon var mållös”, säger han med ett skratt och tillägger att ”Det var ett dåligt skämt, men det är synd att vi inte kunde göra saker som vi har gjort förr. Det var alltid härligt när vi fick filma stora bröllop och frierier – vem vet när vi kommer att få göra det igen. Men Bills kontor kan vara lika romantiskt som alla andra ställen, eller hur? Det var sött och vi hade skoj med det, men nu när saker börjar öppna upp igen får vi hoppas att vi kan återgå till nån form av normalitet snart.”

Lämna en kommentar