29 – 31 MAJ 2021 · Carter och Quinn vaknar upptill en ny verklighet – i samma säng. Liams glädje över att vara hemma hos sin familj blir kortlivad när en video dyker upp.

Vad har vi gjort?

Playdays bjuder på ett extra lördagsavsnitt även den här veckan och tur är väl det, för nu vill vi förstås veta hur det gick för Quinn och Carter som släppte alla hämningar och gav efter för sina förbjudna lustar i förra avsnittet. Nu vaknar de upp till en ny dag – i samma säng – allmänt lycksaliga och överens om att nattens pulshöjande workout var precis det båda två behövde. Men plötsligt gör sig verkligheten påmind i form av ett sms från Zoe, som undrar hur Quinn lyckades med sitt uppdrag i går kväll – lyckades hon övertala Carter att förlåta henne? Quinn inser vilket enormt misstag hon har gjort. Inte nog med att hon gått till sängs med sin väninnas kärlek – hon har även varit otrogen mot sin man. ”Jag har legat med chefens fru”, konstaterar Carter uppgivet. Den här sexskandalen skulle vända upp och ner på livet för dem båda om den blev allmän kännedom, så därför bestämmer sig paret för att det aldrig får ske. Deras natt tillsammans var en engångsföreteelse som absolut aldrig får hända igen. Eller möjligtvis en gång till, eftersom de ändå ligger här i sängen och en omgång till kan ju inte göra saken värre?

Lyckan är ljuv men kort

Liam börjar äntligen se ljuset i tunneln och njuter av att vara hemma hos sin älskade familj igen. Han serverar omelett tillagad med kärlek åt sin fru och lovar att vara hennes ständige uppassare för resten av deras liv. Men säg den lycka som varar. Det här är trots allt Glamour och det är nog bäst att något hemskt händer innan vi förlorar intresset. Som på beställning skickar Thomas sin eget hemmasnickrade videohyllning till Vinny i ett mail åt Hope. Hon har lovat att stötta honom i sorgen efter sin väns död och vill därför se videon tillsammans med Liam nu direkt. Medan bilderna från Vinnys liv spelas upp på datorskärmen, kommer ångestkänslorna krypande tillbaka i Liams mörka sinne. Bilens tvärnitande, de tjutande bildäcken och Vinnys röst som hotfullt viskar ”Varför lämnade du mig för att dö?” spelas på repeat i Liams huvud och han börjar hyperventilera mitt framför en orolig Hope som undrar: ”Vad är det som pågår?”

Zoes läckra ormklänning!

Om du gillar att blanda in lite mytologi i din garderob, så fastnade du nog för Zoes rosa sidenklänning med den trehövdade ormen på i dagens avsnitt. Vi kan berätta att kreationen heter ”Midi Snake Dress” och skapades 2016 av det klassiska modehuset Gucci. Den går loss på dryga 2’000 dollar (c:a 17’000 kr) i begagnat skick från den här butiken.

Nästa avsnitt
✓ Liam kan inte förlåta sig själv.
✓ Thomas blir förhörd av polisen igen.
✓ Zoe träffar Quinn på kontoret och vill veta allt som hände med Carter i går kväll.

Lämna en kommentar