MÅNDAG 10 JANUARI 2022 • Brooke och Ridge vädjar till Hope att inte ha någon kontakt med sin pappa. Deacon och Sheila inser att de har liknande problem.

Deacon är inte välkommen

Det blir många upprörda känslor när Deacon Sharpe dyker upp utan förvarning för att återförenas med sin dotter. Det visar sig att Hope har brevväxlat med sin pappa under hela tiden som han varit i fängelse. Nu är han frisläppt tack vare gott uppförande och ser fram emot att börja om på ny kula – och att vara en närvarande pappa i sin dotters liv. Brooke och Ridge protesterar bestämt och klargör att Deacon inte är välkommen här. Liam är också kritisk och befarar att hans naiva fru utsätter deras familj för fara. Tonläget blir så högt att Deacon tvingas gå därifrån. Hope vet att han har gjort misstag i det förflutna, men han är trots allt hennes pappa och hon kan inte vända honom ryggen. Men det är precis vad Brooke kräver att hon gör. ”Ha inget mer med Deacon att göra”, vädjar hon.

En farlig allians

Deacon går vidare till närmaste bar och beställer en drink, trots sina tidigare problem med alkoholmissbruk. Han får snart sällskap av någon som befinner sig i en liknande situation. Någon som också behandlas som en paria av familjen Forrester och inte får ha någon kontakt med sitt barn och barnbarn – Sheila Carter! De gamla skurkarna är väl bekanta med varandra och inser att ett samarbete skulle vara till nytta för dem båda!

Nästa avsnitt
✓ Brooke och Liam säger åt Hope på skarpen.
✓ Steffy får veta att Deacon är tillbaka.
✓ Sheila försöker övertala Deacon att ställa upp på hennes plan.

Lämna en kommentar