30 – 31 MARS 2021 · Är Finn pappan till barnet trots allt? Thomas kräver att Vinny erkänner sanningen. Katie försöker övertala sina systrar att förlåta Flo och välkomna henne till familjen.

Kan Finn vara pappan ändå?

Dramatiken kring Steffys graviditet fortsätter i dag när hon har tid hos mödravårdscentralen och både Liam och Finn står på kö för att göra henne sällskap. Finn går vinnande ur den striden, medan Liam åker hem och försöker rädda sitt äktenskap. Det blir ett känslosamt besök hos Dr. Campbell när Finn och Steffy ser det ofödda barnet för första gången genom en ultraljudsundersökning. Steffy konstaterar att bara en sak hade gjort henne lyckligare: ”Om vi hade skapat det här barnet tillsammans.” Kanske den önskan inte är helt osannolik ändå, för samtidigt försöker Thomas gå till botten med sina misstankar att hans bästa vän och labbtekniker Vinny kan ha förväxlat faderskapsproven och orsakat kaos för alla inblandade i onödan. ”Fifflade du med provet och fick det att verka som att Liam är pappan när Finn egentligen är det?” Det är frågan som både Thomas och vi tittare vill ha svar på. Vinny förnekar att han skulle ha gjort nåt fel, men hans svar är så diffusa och undvikande att våra misstankar ändå kvarstår. Även Finn anar oråd när han senare hamnar öga mot öga med Vinny i labbet och får en känsla av att något inte står rätt till.

Välkommen till familjen?

Wyatt är mannen som gör allt för den han älskar, så när han märker att Flo mår dåligt över att inte ha någon relation med sina fastrar i familjen Logan, vill han göra något åt saken. Han vädjar till Katie att prata med sina systrar och övertala dem att ge Flo ett officiellt välkomnande till familjen. Katie går med på att göra ett försök. Hon hade trots allt inte varit i livet i dag om det inte vore för Flos generösa njurdonation i fjol, så hon samlar sina systrar till ett möte och förklarar läget. Donna kan tänka sig att ge deras brorsdotter en till chans, men Brooke är desto mer skeptisk. Till slut blir Flo inkallad för att ta del av systrarnas beslut – kommer hon äntligen att få en plats i familjen Logan?

Nästa avsnitt
✓ Brooke fattar ett beslut angående Flo.
✓ Flo får veta att Wyatt tog strid för henne.
✓ Bill ser en möjlighet att få tillbaka Katie.

Lämna en kommentar