TORSDAG 1 APRIL 2021 · Flo får ett efterlängtat besked av systrarna Logan. Katie fattar ett stort beslut om sin framtid med Bill.

En plats i familjen

Flo Fulton vet att hon inte borde klaga. Hon lever ett lyckligt liv i soliga Los Angeles med sitt livs stora kärlek Wyatt, men en viktig pusselbit saknas för att livet ska kännas komplett – en relation med sin nyfunna familj. I dag får Flo äntligen det efterlängtade beskedet, när Katie kallar henne till ett möte på Forrester med de andra systrarna i familjen Logan. Flo blir rörd till tårar när Katie och Donna är beredda att ge henne en chans, men storasyster Brooke är lite mer svårflirtad. Hon kan inte förlåta Flo för hennes inblandning i komplotten med Beth som orsakade så mycket sorg och elände för hennes dotter förra året. Brooke väljer ändå att acceptera Flo som en del av familjen, eftersom hon vet att brorsan Storm hade önskat det. Flo har full förståelse för Brookes tveksamhet och lovar systrarna att de inte kommer att ångra sitt beslut. När hon får veta att Wyatt ligger bakom den här återföreningen, kan hon inte låta bli att älska honom ännu mer. Slutet gott allting gott för Flo, verkar det som!

Livet är bättre med dig

Även Bill Spencer är på jakt efter förlåtelse. När han hör talas om familjen Logans sentimentala återförening, inser han att Katies hjärterot redan är uppvärmd och kanske hon är mer benägen att ge honom en tredje eller fjärde chans också? Bill bjuder på en känslosam kärleksförklaring och motiverar varför livet är bättre när han och Katie är tillsammans. Hennes svar ser du i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt (tisdag 6/4)
✓ Zoe försöker vinna tillbaka Carter.
✓ Zende har en överraskning åt Paris.
✓ Wyatt och Flo planerar sin framtid.

Lämna en kommentar