12 – 13 JULI 2021 • Bill tar på sig skulden för att rädda sin son, men istället hamnar båda två bakom lås och bom! Brooke får veta vad som hänt och Hope gör ett desperat försök att rädda sin man.

Bill erkänner också

Ärlighet varar inte bara längst utan kan även ge ett långt fängelsestraff. Nu befarar Hope att hon ska förlora sin man och att hennes barn ska förlora sin pappa och alltihop är Bill Spencers fel. Hope skräder inte orden i dag när hon klampar in på sin svärfars kontor och anklagar honom för att ha gjort sin son till en brottsling. Vinnys död var en tragisk olycka, men blev ett grovt brott när Bill valde att sopa bevisen under mattan. Bill blir förskräckt när han får veta att Liam har erkänt sig skyldig och nu kommer att åtalas för mord. Han åker raka vägen till polisstationen och förklarar för polismästare Baker att han har häktat fel man. ”Låt min son åka hem och grip den riktige brottslingen istället”, vädjar Bill, och tar på sig hela ansvaret. Dessvärre är det inte så enkelt. Liam undanhöll delar av sanningen och anses därmed vara medskyldig till mörkläggningen. ”Ni Spencers tror att ni kan komma undan med vad som helst”, morrar Baker irriterat och bestämmer sig för att sätta både far och son bakom galler!

Oviss framtid

Samtidigt kommer en uppgiven Hope hem ensam och bryter ihop när hon inser att hennes och Liams planer för framtiden har spruckit. ”Liam hamnar i fängelse och jag blir ensam med våra barn”, utbrister hon gråtande för sin mamma. Ska Hope och Liams episka kärlekshistoria verkligen sluta så här, eller finns det en räddning?

Nästa avsnitt
✓ Ridge får veta att Liam låg bakom bilolyckan som dödade Vinny.
✓ Thomas kokar av ilska när han får veta.
✓ Justin besöker Liam i häktet.
✓ Hope lovar att kämpa för sin man.

Lämna en kommentar