FREDAG 28 JUNI 2019・Thomas verkställer en ny komplott för att bli av med sin kärleksrival. Wyatt vill ta nästa steg i förhållandet med Flo och Shauna fattar ett stort beslut.

Drogade drickan

Finns det något bättre än en kall dricka en varm sommardag? I dagens glamman riskerar någon att få sig en permanent törstsläckare tack vare Thomas nya komplott. Men vi börjar där vi slutade i går. Steffy och hennes festgäster tappar hakan av chock när Hope håller lilla Phoebe i famnen och kallar henne för ”Beth” – sin dödfödda dotters namn. Inga konstigheter egentligen, eftersom flickan som Hope tittar djupt i ögonen faktiskt är hennes dotter Beth, men det är förstås en välbevarad hemlighet som bara Thomas och vi tittare känner till. Hope blir själv helt skärrad när hon inser sin ödesdigra felsägning och ber tusen gånger om ursäkt till adoptivmamman Steffy. Det är förstås ingen fara och alla har full förståelse för att det blev lite tokigt där. Alla gör sitt bästa för att återuppta trevligheterna och förbereder en utflykt till stranden. Medan Hope och Liam går åt sidan för att bedyra sin kärlek för varandra, passar en svartsjuk Thomas på att smyga ner ett pulver med droger i Liams margherita. Senare släcker Liam törsten med sin drink, ovetande om den hemliga ingrediensen, medan Thomas tänker för sig själv att det här ska bli startskottet för hans nya familjeliv med Hope och att Liam snart ska vara ute ur bilden för gott!

Nyckeln till lyckan

Wyatt överraskar Flo med en nyckel i dag – både till hans hjärta och hans mysiga strandlya. Sally är officiellt dumpad och nu finns det inget som hindrar dem från att gå vidare med sitt förhållande. Flo blir märkbart chockad, eftersom hon inte ens visste om de hade ett förhållande. Mamma Shauna dyker upp och övertalar sin dotter att ta emot nyckeln. Wyatt åker för att köpa champagne så att de kan fira sitt nya samboliv på riktigt, medan Shauna berättar en stor nyhet för sin dotter – hon ska åka tillbaka till Las Vegas för gott. Flo har allt hon behöver för att leva lycklig i Los Angeles nu – en fin pojkvän, ett flott jobb och en ny familj. Shaunas uppdrag är slutfört och det är lika bra att hon lämnar stan, så att det blir en person mindre där som känner till den mörka hemligheten om Beth! □

Lämna en kommentar