19 – 20 AUGUSTI 2021 • Thomas plötsliga sorti väcker frågor och Hope gör en chockerande upptäckt när hon följer efter Justin till källaren!

Ringande bevis

Thomas Forrester har inte synts till på flera veckor och nu börjar hans försvinnande väcka frågor. Ridge och Brooke undrar om han har träffat en ny kvinna och därför skärmat av sig från omvärlden ett tag. Samtidigt kommer Hope till Spencer Publications för att diskutera sin makes försvar med advokaten Justin. Deras möte tar en paus när Justin måste ta ett viktigt samtal, så under tiden passar Hope på att försöka nå Thomas igen. Till hennes förvåning hör hon Thomas ringsignal ljuda från Justins skrivbord och upptäcker att hans mobil ligger där i en låda. Hon kräver en förklaring från den skurkaktige advokaten, som tvingas dra ihop en snabb nödlögn om att Thomas var där på ett möte tidigare och glömde sin telefon innan han reste från landet. Hope förstår inte hur han kunde resa bort utan att ens meddela henne eller ta farväl av sin son. Hon anar oråd och bestämmer sig senare för att följa efter Justin när han beger ner till källarvåningen för att titta till sin hemliga fånge!

Thomas räddning?

Som vi tittare redan vet har Thomas inte alls lämnat landet, utan befinner sig inlåst i källaren under Spencer-byggnaden där ingen kan höra hans förtvivlade rop på hjälp. Efter att ha varit frihetsberövad i flera dagar börjar både orken och psyket vackla. Han försöker förgäves förhandla med sin kidnappare och lovar att inte gå till polisen, bara han blir frisläppt och kan rädda Liam från att bli oskyldigt dömd för mord på Vinny. Men Justin verkar inte ha några planer på att släppa sin fånge, även om han inser att Hope och familjen Forrester kommer att börja leta efter honom. Han anar inte att Hope redan är honom på spåren – bokstavligen, när hon smyger ner till källaren och hör vad som pågår! Kan Hope rädda Thomas, eller kommer Justin att låsa in henne också? Det får vi klura på över helgen i väntan på den spännande fortsättningen på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Ridge pressar Justin på information om var Thomas befinner sig.
✓ Ska Hope lyckas rädda Thomas innan Justin återvänder?
✓ Liam får veta att han ska förflyttas till ett riktigt fängelse.

2 kommentarer

  1. Ja säg det formodligen hinner väl Justin ned, men Ridge kommer inte att ge sig tror jag.

Lämna en kommentar