FREDAG 11 DECEMBER 2020 · Quinn blir besviken när hon hör talas om Shaunas dubbelspel. Thomas försöker vinna tillbaka Hopes förtroende.

Vänner blir fiender

Wyatt och Flo inser att familjefriden står på spel när deras mammors livslånga vänskap förvandlas till en bitter fejd. Eric har valt att göra sin fru hemlös och hotar med skilsmässa, samtidigt som han börjar utveckla känslor för Shauna och gärna ser att hon stannar kvar som hans sällskapsdam. Nu inser Shauna att situationen är ohållbar och att hon måste lämna Eric ändå. Han är trots allt Quinn make och hon vill inte stå i vägen för deras eventuella återförening. Samtidigt blir Quinn rasande när hon får veta att Shauna inte flyttade för flera veckor sen som hon lovade. Kan deras vänskap räddas efter det här – och kommer Eric någonsin att förlåta Quinn? Den som lever får se.

Manipulerad igen?

Thomas har redan vunnit tillbaka Hopes förtroende som designer och nu tar han nästa steg för att även övertyga henne om hans personliga förändring och lämplighet som pappa. Douglas har funnit sin plats i Hope och Liams utökade familj som storebror åt Beth, men verkar samtidigt sakna sin pappa och undrar när de ska bo tillsammans igen. När Hope ser det naturliga samspelet mellan far och son kan hon inte låta bli att påverkas ända in i hjärteroten. Liam är säker på att alltihop är en bluff och att Thomas fortfarande manipulerar hans fru. I så fall kan vi bara konstatera att det verkar fungera!

Nästa avsnitt
✓ Quinn ber om Erics förlåtelse en gång till.
✓ Hope försvarar Thomas när Liam ifrågasätter hans motiv.
✓ Douglas ställer en obekväm fråga.

En kommentar

  1. Ja jag håller med men Qwin å Shana är inte mina favvo.

Lämna en kommentar