FREDAG 3 JUNI 2022 • Ridge och Deacon drabbar samman i ett våldsamt slagsmål! Taylor har en teori om varför Brooke drack. Steffy hoppas att hennes pappa lämnar Brooke i kväll.

Ansvar och skyldighet

Det är bråkigt värre i dagens avsnitt! Ridge och Deacon drabbar samman i fysisk närkamp, men vi börjar med att fokusera på damerna Taylor och Brooke som ägnar sig åt ett mer civiliserat gräl. Brooke hinner knappt torka tårarna efter sitt känsloladdade samtal med sin make, innan Taylor dyker upp för att strö salt i såren och anklagar sin rival för att inte ta ansvar för sitt beteende. Brooke anser inte att hon är skyldig Taylor någon förklaring och betackar sig för hennes “omtanke”, men Taylor bjuder ändå på en analys. Hon tror att Brooke valde att dricka alkohol för att få en ursäkt att vänstra med Deacon. Brooke vet att det inte stämmer. Hon har varit nykter i många år och varken varit sugen på alkohol eller Deacon, så hon vet inte vad som tog åt henne den kvällen. Men hon är säker på att Ridge förstår och förlåter henne, vilket är det enda viktiga.

Våldsamt slagsmål

Samtidigt får Deacon påhälsning i sin lilla skrubb av en ilsken Ridge, som överrumplar honom med en smocka. Deacon bjuder på den, men hävdar att Ridge har fel när han anklagar honom för att ha utnyttjat hans fru och förmodligen drogat henne på nyårsafton. Grälet eskalerar ytterligare och slutar i ett våldsamt slagsmål. Brooke blir förskräckt när hon dyker upp och det framstår som att Ridge är den aggressive angriparen och att Deacon bara försöker försvara sig. Vi misstänker att hennes reaktion inte kommer att ses med blida ögon av Ridge när det här dramat fortsätter i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Ridge fattar ett beslut om sin framtid med Brooke.
✓ Taylor får besök på kontoret av en hånfull Sheila.
✓ Konflikten mellan deras mammor smittar av sig på Steffy och Hope.

Lämna en kommentar