MÅNDAG 5 JULI 2021 · Steffy och Finn får veta könet på sitt barn. Liam kommer till polisstationen för att erkänna, men Bill dyker upp för att stoppa honom!

Kommer ni ihåg oss?

Det var flera månader sen Finn hindrade Steffy från att lämna landet och gav henne chocknyheten att barnet hon bär på är hans. Sedan dess har de hållit låg profil och vi höll nästan på att glömma bort dem – men nu är de tillbaka! Så var har de hållit hus hela den här tiden? Tydligen tyckte Finn det var en god idé att ta med Kelly och sin höggravida fästmö på campingsemester i en nationalpark! Nu är de hemma och har bokat tid hos Dr. Campbell för en mödravårdskontroll. Ultraljudsundersökningen visar att allt är bra med barnet, men nu uppstår frågan – vill de veta barnets kön eller hellre bli överraskade? Eller kanske både och, med tanke på att Dr. Campbells besked inte alltid är så pålitliga. ? De blivande föräldrarna väljer att få veta, så doktorn gratulerar dem till deras kommande lilla… pojke eller flicka? Svaret får du i dagens avsnitt som ligger och väntar på dig hos Playdays!

Liams bekännelse

Från en familjelycka till en annan familjs tragedi. Efter viss tvekan bestämmer sig Liam för att bege sig till polisstationen och erkänna att han ligger bakom bilolyckan som orsakade Vinnys död. Hope följer med som stöd och befarar att hon kommer att få åka hem ensam. Samtidigt försöker Bill få tag i sin son och avråda honom från att göra sitt livs största misstag. När Liam inte svarar i telefon och när ingen är hemma i stugan, åker en desperat Bill till polisstationen för att förhindra en katastrof. Han dyker upp i precis samma ögonblick som Liam ska lätta på sitt hjärta för polismästare Baker. Hur ska det här sluta? Vi håller andan i väntan på nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Bill tror att han lyckades avråda sin son från att erkänna.
✓ Baker lyssnar när Liam lämnar sin redogörelse av bilolyckan.
✓ Steffy och Finn delar goda nyheter med Thomas och Ridge.

Lämna en kommentar