TISDAG 21 SEPTEMBER 2021 • Finn och Steffy säger ”Ja” till varandra i en fin bröllopsceremoni – sen hamnar Finn öga mot öga med en mystisk gäst som avslöjar något chockerande!

I nöd och lust och allt däremellan

I förra veckan avslöjade Finn en stor hemlighet om sin bakgrund – att han är adopterad. Även om Jack och Li är underbara föräldrar, så har han alltid undrat vem hans biologiska mamma är och varför hon gav bort honom vid födseln. Nu står han inför en av sitt livs största milstolpar när han ska gifta sig med sin älskade Steffy, men anar inte att han kommer att ställas inför ännu en stor händelse inom bara några timmar, när han hamnar öga mot öga med sin riktiga mamma! Men vi börjar med bröllopet. Släkt och vänner är på plats i Forrestervillan, där Finn och Steffy är redo att avlägga sina löften till Gud och varandra. Först ber Hope att få säga några väl valda ord till brudparet. Hon påpekar det ironiska i att hon står där som hedersbrudtärna på Steffys bröllop, när de annars vanligtvis brukar turas om att gifta sig med samma man. ”Finn, du är anständig, snäll och hedervärd – och du gifter dig med någon som är lika fantastisk”, konstaterar hon. Sen är det dags för brudparet att förklara sin kärlek för varandra och avlägga de viktiga äktenskapslöftena. Vi säger inget mer om det, utan låter dig avnjuta hela ceremonin på egen hand i dagens avsnitt som ligger på Playdays och väntar på dig.

Hans riktiga mamma

När brudparet har förklarats äkta makar och giftermålet är ett faktum, är det dags för champagneskålar, hyllningsrop och några kloka råd från Eric. Han vet precis hur det är att vara gift med Steffy, eftersom han själv var gift med kvinnan som alla säger att hon brås på – legenden Stephanie Forrester, som dagen till ära har fått sitt porträtt upphängt på väggen igen. Här skulle vi kunna flika in att Eric oftast var ganska olycklig i det äktenskapet och att han ständigt var otrogen med andra kvinnor, men det kanske inte är så lämpligt att dra upp nu. Finn och Steffy går säkerligen en lyckligare framtid till mötes. Men först måste Dr. Finnegan ursäkta sig för att kolla läget med en patient. Va? Får han inte ens vara ledig på sin bröllopsdag? Tydligen inte. ”Livet som en läkarhustru”, muttrar Steffy skämtsamt, och vi förstår nu varför paret inte har planerat någon smekmånad. Finn går till gästhuset för att ringa sitt jobbsamtal och när det är klart hör han en kvinnoröst som gratulerar honom till bröllopet. Finn hoppar till, eftersom han inte visste att någon befann sig i gästhuset. Han undrar vem kvinnan är och svaret får honom att tappa hakan av förvåning: ”Det är jag, älskling – din riktiga mamma.” Men den största chocken får nog vi tittare när kvinnan träder fram ur de mörka skuggorna, för hon är i allra högsta grad en välbekant figur! ?

Har vi setts förut?

Låg du också sömnlös hela natten och tänkte: ”Den där prästen från Finn och Steffys bröllop – var har jag sett honom förut?” Ibland känner man igen en person och kan bara inte placera den i ett sammanhang. Vi har kollat upp saken och det visar sig att vigselförrättaren spelas av Petri Hawkins-Byrd som annars syns som assistent åt Judge Judy i domstolsshowen med samma namn. Ni vet han som ber deltagarna att svära sanningseden och räcker över bevismaterial till domare Judy. En välbekant doldis helt enkelt!

Nästa avsnitt
✓ Finns mamma ångrar att hon adopterade bort honom.
✓ Alla bröllopsgästerna får en chock när Finn återvänder och ber att få presentera sin riktiga mamma!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *