14 – 15 SEPTEMBER 2021 • Finn erkänner för Steffy: ”Det är nåt du borde veta.” Steffy får träffa sina blivande svärföräldrar. Har Finn och Steffy en cyberstalker?

Sanningen om Finn

Den sista tiden har det varit uppenbart att Finn undanhåller något om sin bakgrund och sina föräldrar för Steffy och oss tittare. Så fort Steffy har påpekat att hon vill träffa sina blivande svärföräldrar, har Finn svarat med en orolig blick och bytt samtalsämne. Men nu när paret har bestämt sig för att gå vidare med bröllopsplanerna, inser Finn att han måste lägga alla korten på bordet. Han samlar Steffy till ett möte i soffan och förklarar att det finns något som hon borde känna till. Något som han borde ha berättat för länge sen, men det blev aldrig av och ju längre tid som gick, desto mer obekvämt blev det att ta upp. Steffy lovar att han kan anförtro vad som helst åt henne och lovar att stötta honom oavsett vad det handlar om, så Finn samlar sitt mod och är precis på väg att avslöja sin stora hemlighet… när han blir avbruten av att någon knackar på dörren. Vilket otroligt sammanträffande – det är hans pappa Jack som har kommit på oväntat besök! Vårt första intryck är positivt. Jack är en trevlig herre som ser ut att komma direkt från Dressman-reklamen. Det fanns väl ingen anledning för Finn att hålla honom hemlig? Så vad var det för hemlighet han skulle avslöja då? Det får vi faktiskt veta i tisdagens avsnitt och det är något stort som får Steffy att bli rörd till tårar. För att inte förstöra spänningsmomentet så låter vi dig se det med egna ögon i avsnittet som ligger på Playdays och väntar!

Hemlig cyberstalker

Vi har knappt hunnit stifta bekantskap med Jack Finnegan innan det knackar på dörren igen – och den här gången är det mamma Li. Hon kom tydligen med ett senare flyg. Steffy drar en lättnadens suck när makarna Finnegan verkar vara helt vanliga människor som med all säkerhet kan komma överens med hennes egna familj. Pappa Jack bär dock på en hemlighet. ”Ska jag berätta för dem?” tänker han (högt) för bara oss tittare. Senare beger sig hela gänget till Forresters kontor så att de båda familjerna får bekanta sig med varandra. Finn och Steffy passar på att offentliggöra sina bröllopsplaner. De har förberett en tjusig annons som de publicerar i sociala medier så att hela världen får veta att de ska bli man och hustru – i synnerhet en mystisk följare. I slutet av onsdagens avsnitt antyder vår såpa att någon illasinnad person sitter i mörkret med sin dator och intresserar sig för Finn och Steffys bröllopsannons. Vem är deras hemliga cyberstalker? Det får vi klura på ett tag till!

Nästa avsnitt
✓ Steffy ber Hope om en oväntad tjänst.
✓ Kvällen innan Finn och Steffys bröllop, inspireras Glamours andra par till en afton i kärlekens tecken.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *