ONSDAG 27 OKTOBER 2021 • Finn tar ställning i lojalitetsfrågan mellan sin fru och mor. Eric bjuder Quinn på en romantisk afton – med en oväntad hedersgäst!

Sheila får dåliga nyheter

Dramat på sjukhuset fortsätter med att Sheila får goda nyheter från sin läkare – hon är fullt frisk och kan åka hem. Steffy tolkar det som en bekräftelse på att det aldrig var någon fara med henne från början och att alltihop var en manipulation för att ge Finn dåligt samvete. Han vill inte tro det värsta om sin mor, men inser att han är tvungen att göra ett svårt val. Att få träffa sin biologiska mamma har varit en känslosam upplevelse och besvarat frågor som han haft under hela sitt liv, men Steffy kommer aldrig acceptera henne som sin svärmor och därför är situationen ohållbar. ”Jag önskar dig allt väl men jag kan inte ha en relation med dig när min fru är så emot det”, konstaterar Finn och väljer därmed att vända ryggen åt Sheila – som verkligen inte tar det hårda beskedet med ro!

Fest med speciell gäst

Eric har planerat en romantisk afton åt sin fru i kväll. Impotensproblemen hindrar inte de äkta makarna från att njuta av en fin middag med vin och dans, men mer sensuellt än så kan det förstås inte bli mellan dem. Men det visar sig att Eric har klurat på det här och kommit fram till att Quinns sexliv inte behöver vara över bara för att hans är det. Därför har han bjudit in en speciell gäst som kan tillfredsställa hennes behov. Du ser vem i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Quinn blir chockad när hon inser vad Eric föreslår.
✓ Donna vill ha en till chans med Eric.
✓ Liam och Wyatt diskuterar de senaste tidens händelser.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *