3 – 4 JUNI 2021 · Quinn och Carter faller för frestelsen igen – och blir ertappade på bar gärning! Brooke ifrågasätter Zoes vänskap med Quinn och Eric får en ny insikt om sitt äktenskap.

Räddad av väninnan

Hennes make var bortrest i mindre än ett dygn, men ändå hann Quinn bryta det viktigaste äktenskapslöftet – att vara honom trogen. Nu avslöjar hon de saftiga detaljerna för väninnan Quinn och lovar att snedsteget med Carter inte kan upprepas därför att: ”Jag vägrar låta en natt förstöra mitt äktenskap.” Hon upptäcker för sent att Eric står i farstun och hör de ödesdigra orden. Vad har hon gjort som skulle kunna förstöra deras äktenskap? Quinn blir ställd mot väggen och försöker ducka från frågan, men Shauna ingriper och hävdar att hennes väninna syftade till kvällen för länge sen i Las Vegas när de försökte sabotera Ridge och Brooke äktenskap, som Eric redan har förlåtit henne för. En skärrad Quinn ursäktar sig för att ”åka till jobbet”, men åker istället raka vägen hem till sin hemlige älskare för att berätta vad som hänt.

Ertappade på bar gärning

Carter blir orolig när han får veta att Shauna känner till deras otrohetsnatt, men Quinn lovar att det inte är någon fara. De är bästa väninnor och tar med sig varandras hemligheter i graven. Det viktiga är att Eric inte får veta något, för det skulle innebära dödsstöten för Quinns redan bräckliga äktenskap och hon kan inte förlora det ljuva livet som hon blivit van vid. Samtidigt är både Quinn och Carter förundrade över den starka dragningskraften mellan dem båda som inte kan förnekas. Innan de vet ordet av möts deras läppar i ännu en het kyss, som leder till en dragkamp mellan förnuft och känsla. Quinn vet att de leker med elden och att hon borde åka hem till sin man, men attraktionen för Carter är så stark att hon inte kan motstå frestelsen att låta honom bära med henne till sovrummet. Där och då händer det som aldrig skulle hända igen, under månens starka sken. Men samtidigt smyger någon in till lägenheten, traskar upp för trappan till sovrummet, öppnar dörren och får en chock när de upptäcker vad som pågår i Carters säng. Se vem som ertappar paret på bar gärning – bokstavligen – i fredagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ En dråplig sängkammarfars utspelas i Carters sovrum.
✓ Ryktet om Carters hemliga älskarinna når Forrester.
✓ Brooke råder Eric att lita på sin magkänsla.

Lämna en kommentar