FREDAG 28 MAJ 2021 · Quinn och Carter släpper alla hämningar och ger efter för sina lustar. Thomas får veta att Liam har flyttat hem. Liams hemkomst ger hopp om en ljus framtid.

En Quinn behöver sin King

När Quinn lovade Zoe att återförena henne med sin före detta fästman Carter hade hon de bästa avsikterna. Hon tyckte verkligen synd om den unga kvinnan som blivit ratad och dumpad på grund av ett litet dumt misstag – en situation som Quinn själv har befunnit sig i så många gånger. Men när Quinn agerade förespråkare åt Zoe och försökte övertala Carter att förlåta henne, började så sakteliga en gnista tändas mellan dem själva istället – en gnista som i dagens avsnitt flammar upp till värsta majbrasan och passerar en gräns som det inte längre finns någon återvändo från. ”Jag må vara stenhård på utsidan men ibland vill jag bara bli omfamnad”, erkänner Quinn och förklarar hur sårad hon blev när hon försökte förföra sin man Eric och han ryggade tillbaka. Carter förstår vad hon menar, eftersom han blev kränkt och kände sig som ett andrahandsval när Zoe flirtade med Zende. ”Jag vill bara ha någon som verkligen vill ha mig”, konstaterar han. Quinn saknar tiden då Eric fick henne att känna sig som den mest åtråvärda kvinnan i världen. ”Jag kände mig väldigt sexig och vill bara känna så igen”, viskar hon förföriskt och tittar djupt in i Carters kärlekstörstande ögon. Det blir startskottet för en smekning, som leder till en kyss och som leder till… ❤️‍? Vi får nog stanna där på vår familjevänliga blogg och låta fantasin ta hand om resten – eller ännu hellre, klicka in på Playdays och se det rykande heta avsnittet med egna ögon!

Inget kan skilja oss åt nu

Thomas sörjer sin vän Vinnys död och undrar fortfarande vilket monster som lämnade honom för döden vid vägkanten. Han har klippt ihop ett fint bildspel för att hedra minnet av sin vän och på vägen hem från jobbet tänkte han stanna förbi hos Hope och visa det. Brooke avråder bestämt från det, eftersom Liam har flyttat hem i kväll och återförenats med hennes dotter. ”Hur känns det, Thomas?” undrar Brooke och spänner blicken i sin styvson, som förmodligen gråter en skvätt inombords, men hävdar att han bara vill att Hope ska vara lycklig. ”Om Hope vill vara med Liam så vill jag att hon ska vara det”, säger han. Ridge är nöjd med svaret, medan Brooke verkar tvivla på sanningshalten i det. Samtidigt njuter Liam av sin hemkomst och att få återgå till alla vardagliga sysslor som att plocka upp leksaker från golvet och bädda ner barnen för natten – saker som han tidigare tog för givet, men aldrig kommer göra igen. Hope minns att Liam ville berätta något för henne på kontoret för ett par dagar sen, om något hemskt som hade hänt. Vad handlade det om egentligen? Liam vill varken prata om det eller tänka på det längre. Nu när han är hemma hos sin familj igen ser han ljuset i tunneln och alla andra problem känns oviktiga. Hope håller med och cementerar känslan med orden: ”Inget ska nånsin komma emellan oss igen.” Tanken är god, men vi misstänker att sanningen om Vinnys död kommer att bli nästa stora stötesten för det plågade kärleksparet att försöka komma över!

Nästa avsnitt
✓ Liam blir skärrad när han nås av Vinnys minnesvideo.
✓ Douglas rapporterar till Thomas om Liams hemkomst.
✓ Carter och Quinn vaknar upp dagen efter och inser vad de har gjort.

En kommentar

  1. Älskar Quinn o Carter! ❤️ hoppas det inte är en engångs händelse utan blir nåt på riktigt mellan dem. Ja Quinn är gift men så kall o elak som eric var behöver hon knappt ens skämmas för det här.

Lämna en kommentar