14 APRIL 2022 • Sheilas lynniga beteende förbryllar Deacon. Brooke vägrar gå med på Ridges krav och dispyten riskerar att få oväntade ringar på vattnet.

Sexig på ett sluskigt sätt

Glamours utfrysta skurkar Sheila och Deacon förenades i sin önskan att få en relation med sina respektive barn. Nu visar det sig ha gått mycket bättre för den ena än för den andra. Deacon har blivit välkomnad till familjen av sin dotter Hope och även gjort framsteg i relationen med sin gamla älskarinna Brooke, medan Sheila fortfarande står och stampar i skyttegraven och inte verkar komma någon vart alls med sin son Finn. Hon är fullt medveten om vad problemet är, eller rättare sagt vem. Svärdottern Steffy är vakthunden som vägrar låta henne komma i närheten av sin son. Frustrationen bubblar över för Sheila, när hon desperat försöker komma på en ny taktik. Deacons eviga tjatande om Brooke går henne också på nerverna, så hon försöker få honom på andra tankar med skamliga förslag. ”Du är sexig på ett sluskigt sätt”, viskar hon i hans öra och tillägger att hon kan förstå vad Brooke såg i honom en gång i tiden, även om hon aldrig kommer göra det igen. Likt den onda ormen i Edens lustgård, försöker Sheila förföra sitt byte med ett rött äpple. Om han faller för frestelsen ser du i senaste avsnittet som ligger på Playdays och väntar!

Ridges andra familj

Brooke säger blankt nej till Ridges krav att Hope måste flytta från gästhuset med sin familj om hon vill ha en relation med sin pappa. Sedan frågan kom upp har Liam och Hope själva kommit fram till att det vore bäst för alla om de skaffar ett eget boende, men Brooke tycker inte att det är nödvändigt. Hon trivs med att ha sin dotter och barnbarnen nära och står fast vid att de ska bo kvar i stugan där de hör hemma. När Ridge inser att hans fru är orubblig i frågan, demonstrerar han sitt missnöje genom att lämna huset med ilskna steg! Brooke är övertygad om att han kommer tillbaka och att de löser den här dispyten också, men vi blir snabbt varse att den här situationen kan få oanade ringar på vattnet. När Ridge kommer till kontoret på Forrester och berättar vad som hänt för sina barn, Steffy och Thomas, föreslår de att han lämnar Brooke för gott och fokuserar på sin andra familj. Steffy har varit i kontakt med sin mamma Taylor och vet att hon vill komma tillbaka, men det är för smärtsamt för henne att se Ridge och Brooke tillsammans. ”Du har en annan familj som älskar och stöttar dig”, påpekar Steffy och vädjar till sin pappa att byta ett familjeliv mot ett annat!

Nästa avsnitt
✓ Bill råder Liam att hålla Deacon borta från Hope.
✓ Steffy och Thomas försöker övertala sin pappa att lämna Brooke.
✓ Deacon skaffar ett jobb.

Lämna en kommentar