24 – 25 FEBRUARI 2021 • Liam vädjar till Hope att förlåta honom. Finn och Steffy når en överenskommelse. Thomas får nys om vad som hänt.

Faderskapsfrågan

Hope pendlar mellan ilska och sorg när hon försöker smälta det faktum att hennes gamla kärleksrival Steffy har gått till sängs med hennes make och nu är gravid med hans barn – igen. ”Du vill att barnet ska vara Liams”, fräser Hope, trots att Steffy förnekar det och bedyrar att Finn är den enda man hon vill ha en framtid med. Senare blir hon tvungen att övertyga Finn om samma sak. ”Om barnet är Liams, kommer dina känslor för honom att stå i vägen för en framtid med mig?” undrar han. Steffy lovar att hon älskar Finn och hoppas att de har en framtid tillsammans oavsett vem som visar sig vara pappan till barnet. Till slut accepterar Finn situationen och lovar att inte lämna henne, men klargör samtidigt att han inte litar på Liam och det borde inte Steffy heller göra.

Ett svårt förlåt

Samtidigt har Liam en nästintill omöjlig uppgift framför sig – att vinna tillbaka Hopes förtroende. Till att börja med måste han fråga sig själv varför han förlorade tron på sin fru och deras kärlek. ”Jag borde ha vetat att du aldrig skulle låta Thomas kyssa dig”, konstaterar han. Situationen är så orättvis, eftersom han måste be Hope att förlåta något som han själv inte skulle göra. Han kan bara hoppas att hon är mer storsint och inte tänker låta honom förstöra deras familjeliv. Medan Liam går ner på knä och vädjar till Hope att förlåta honom, står Thomas i dörröppningen och tjuvlyssnar med stort intresse. Kan Liams misstag bli Thomas möjlighet med Hope?

Viktigpetter har ordet! 🤨

Liam höll ett känslosamt tal för Hope i dag, men hans självrannsakan missade en del. ”Jag tänker inte göra samma misstag två gånger”, lovade han Hope. Men snälla. Liam har gjort det här misstaget så många gånger att han nu är gift för sjunde gången, varav tredje med Hope!

Nästa avsnitt
✓ Hope blir förvånad när Thomas uppmanar henne att ge Liam en till chans.
✓ Steffy blir lättad när Finn vill bilda familj med henne trots allt.
✓ Bill och Wyatt blir chockade när Liam berättar vad han gjort.

Lämna en kommentar