TORSDAG 2 JUNI 2022 • Brooke berättar allt hon minns om nyårskvällen för Ridge – är äktenskapet över eller kan han förlåta henne?

Kris i äktenskapet

Vi har haft en liten Glamour-paus här på bloggen de senaste veckorna, men hos Playdays har intrigerna rullat på med oförminskad styrka i de senaste avsnitten. Brookes olyckliga snedsteg med Deacon på nyårsafton är fortfarande den stora snackisen förstår vi och nu har till och med Ridge fått veta vad som hände, tack vare gänget Taylor, Steffy och Thomas, som nu ser en möjlighet att sparka ut Brooke från sin pappas liv och återförena honom med deras familj istället. Brooke hade faktiskt bestämt sig för att berätta hela sanningen för sin make, men dessvärre hann Taylor före och nu får Brooke ägna sig åt akut krishantering för att försöka rädda sitt äktenskap.

Fortfarande hans Logan

Ridge är förvånansvärt lugn ändå och verkar lägga hela skulden på Deacon. Han ber Brooke att försöka minnas om hon lämnade sin drink obevakad så att Deacon kunde smyga ner alkohol eller droger i den, vilket skulle förklara varför hon tappade omdömet och spårade ur totalt. Brooke kan inte tänka sig att han gjort nåt sånt. Hon vet ärligt talat inte varför suget efter alkohol uppstod helt plötsligt, efter flera års nykterhet. Men hon är säker på att ingenting hände i sovrummet förutom att hon och Deacon sov bredvid varandra, fullt påklädda. Brooke kan bara beklaga att hon återigen hamnat i en destruktiv situation och sårat sin make. Hon förstår om Ridge vill lämna henne nu, även om hon hoppas innerligt att han inte gör det. Till hennes lättnad klargör Ridge att hon fortfarande är hans livs kärlek och hans “Logan.” Men han behöver lite frisk luft och en chans att smälta allt som hänt, så han lämnar henne så länge. Brooke hinner knappt hämta andan och torka sina tårar innan Taylor dyker upp för att försäkra sig om att Ridge inte förlåter sin fru. Samtidigt beger sig Ridge till den lilla skrubben där Deacon håller till och konfronterar honom med en smocka! Hur dessa sammandrabbningar utvecklar sig ser vi i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Taylor tror sig veta varför Brooke drack alkohol på nyårsafton.
✓ Hope blir förvånad när Steffy hoppas att deras föräldrars äktenskap ska spricka.
✓ Ridge och Deacon drabbar samman i ett våldsamt slagsmål.

Lämna en kommentar