FREDAG 30 OKTOBER 2020 · Thomas mentala hälsa står på spel. Brooke blir orolig när Hope överväger ett nytt samarbete med Thomas. Carter slår på stort för att charma Zoe.

Kan man lita på Thomas?

De senaste månaderna har Thomas försökt övertyga sin omgivning om att han har förändrats och inte längre är fixerad av Hope. I dag berättar Hope för sin mamma att hon faktiskt överväger att låta honom jobba med hennes Hope for the Future-kollektion eftersom han trots allt är en duktig designer och kan bidra med sin talang. Brooke varnar för att Thomas kanske inte har förändrats så mycket som han vill inbilla dem. Hon är övertygad om att han är så psykiskt sjuk att han aldrig någonsin kan tillfriskna helt. Ingen av dem anar vilka galenskaper som i samma stund utspelar sig hemma hos Thomas. Den Hope-liknande skyltdockan väcker farliga känslor och beteenden till liv igen och Thomas får allt svårare för att skilja på illusion och verklighet!

Dragkamp om Zoe

Carter har slagit på stort och anlitat en privat kock för att bjuda Zoe på en romantisk middag i hans nya lägenhet. Han säger alla de rätta sakerna och är så insmickrande att Zoe inte kan motstå hans charm. Medan paret förenas i en kyss, skickar Zende ett SMS till Zoe där han ber henne att ta det lugnt med Carter och träffa honom på kontoret för ett hemligt kärleksmöte!

Nästa avsnitt
✓ Zende får veta att Zoe har tillbringat natten med Carter.
✓ Thomas kämpar med rösterna i sitt huvud.
✓ Wyatt förbannar sin mamma för hennes intriger mot Ridge och Brooke.

En kommentar

  1. Ja Thomas nu har det väl gått alldeles för långt. Du behöver riktig hjälp.

Lämna en kommentar