TISDAG 12 OKTOBER 2021 • Steffy blir rasande när hon kommer hem och ser Sheila hålla i hennes son. Hope överraskar Liam med sin hemkomst och paret har en romantisk kväll.

Steffys raseriutbrott

Steffys värsta farhågor möter henne när hon kommer hem från sin inställda jobbresa och upptäcker att Sheila har blivit insläppt i hennes hem och håller hennes gråtande son i famnen. ”Lägg ner honom”, vädjar Steffy och försöker att inte få ett nervsammanbrott förrän barnet har återförts till trygghet i barnkammaren. Men sen kan hon inte tygla sin ilska och besvikelse längre. Hon förstår inte hur Finn kunde lägga deras son i famnen på den här terroristen, när han lovade att hålla henne borta. Jack tar på sig ansvaret för det inträffade och förklarar att det här var enda sättet att bli av med Sheila för gott. Sheila ber att få prata med Steffy ”från en mor till en annan” och bekräftar att hon hade tänkt lämna stan efter att ha fått träffa Finn och hålla sitt barnbarn i famnen bara en gång. En rasande Steffy fräser att löften inte betyder någonting för Sheila och hon förstår inte hur herrarna kan vara så naiva att de låter sig manipuleras av hennes lögner. Hon klargör att de har ansökt om kontaktförbud och att om Sheila kommer i närheten av henne, Finn, Hayes eller någon i familjen Forrester igen så åker hon raka vägen i fängelse! När Sheila protesterar och känner sig orättvist behandlad, ger Steffy henne en rungande örfil och ryter åt henne att försvinna! Mitt i allt kaos står Finn och vet inte hur han ska reagera. När Jack och Sheila har lämnat huset, gör han ett trevande försök att be om ursäkt till Steffy, men får en blick som skulle kunna döda till svar!

Tid att rå om varandra

Desto lugnare stämning råder i Hope och Liams timmerstuga. Liam blir förvånad när hans fru plötsligt kommer hem och berättar att jobbresan blev inställd på grund av oväder, så nu har de hela dagen fri att ägna sig åt varandra. Den möjligheten tar paret verkligen vara på, med rödvin, tända ljus och kärleksmys i soffan. Det är väl kanske lika bra att njuta så länge det varar, för i Glamour vet man aldrig när nästa tragedi väntar runt hörnet!

Nästa avsnitt
✓ Steffy är djupt besviken på Finn.
✓ Sheila är inte färdig med Jack.
✓ Zende föreslår att Paris flyttar in hos honom.

Lämna en kommentar