MÅNDAG 7 DECEMBER 2020 · Larmet går när Carter överraskar Zoe med ett frieri. ”Hope” ger Thomas en dödlig order. Hope vädjar till Liam att ge Thomas en chans.

Lika barn leka bäst

Carter Walton har bjudit in till fest och utlovat en oförglömlig kväll. Det blir det också, men kanske inte riktigt som han hade planerat. Det hela börjar med rödvin och lättsamma sällskapslekar. Systrarna Buckingham vinner den första ronden. Paris bryr sig inte om att dölja sin förtjusning för Zende, eftersom han redan vet hur hon känner efter att hon råkade försäga sig på kontoret tidigare. Zende verkar trivas med uppmärksamheten och erbjuder sig att visa Paris utsikten från takterassen för att få ett ögonblick på tu man hand med henne. Under tiden passar Carter på att ta fram en liten smyckenas och går ner på knä framför Zoe. Vill hon gifta sig med honom? Han förstår att det här är snabba ryck, men det känns så rätt att han måste ta chansen. Innan Zoe hinner svara blir de avbrutna av en högst oväntad händelse – se vad som händer i dagens avsnitt på Playdays.

Dödlig order

Hope försöker övertala sin make att ge Thomas en ärlig chans. Visst är det lite konstigt att han har en kopia av henne i form av en skyltdocka hemma i lägenheten, men Hope tar ändå galenskapen med ro och ser inte att det gör något direkt hot. Liam är fortfarande skeptisk. Med all rätta visar det sig, för samtidigt hallucinerar Thomas att dockan ger honom en farlig order – att döda Liam i kväll! Thomas åker till kontoret för att fly undan sina inre demoner och fokusera på sina kreationer, men blir avbruten när Charlie dyker upp och ifrågasätter varför han tog med sig skyltdockan hem. Han anar inte att Thomas kokar av irritation inombords och är nära att explodera när som helst!

Nästa avsnitt
✓ Zende och Zoe tvingas hantera sina outtalade känslor för varandra.
✓ Zoe fattar ett stort beslut.
✓ Wyatt vädjar till Eric att ge hans mamma en till chans.

Lämna en kommentar