22 – 23 JULI 2021 • Hope och Steffy tar strid för att Liam ska frikännas, medan Thomas förbereder sig på att ta över hans familj!

Steffys oro för familjen

Liam får en strid ström besökare i häktet i dag. Först kommer hans bror på besök för att få höra hela historien om smitningsolyckan och sen kommer ex-frun Steffy för att kolla läget med sin dotters pappa. Steffy blir märkbart känslosam när hon ser mannen hon har älskat i decennier sitta inlåst i en blå fängelseoverall. Hon vädjar till honom att göra allt han kan för att komma därifrån, inte minst för att hans dotter behöver sin pappa. Senare är Steffy märkbart känslosam. ”Just nu tänker jag bara på Liam, vad det här innebär för Kelly och vad som ska hända med vår familj”, suckar hon uppgivet för Finn, som lovar att de ska ta sig igenom det här tillsammans.

Liam hittar kämparglöden

Hope blir förvånad när Thomas meddelar att han ska ta hand om henne och barnen nu – det har Liam bett honom göra! Hope påpekar bestämt att det varken går någon nöd på henne eller barnen. ”Liam borde koncentrera sig på fallet och inte att han aldrig ska komma tillbaka”, fräser hon irriterat och befarar att hennes man har gett upp hoppet om att bli frigiven och komma hem till sin familj. Senare besöker hon Liam i häktet och påminner honom om att de har sanningen på sin sida. Bill är boven i dramat och nu gäller det bara att övertyga rättsväsendet om det. Hennes peppande ord verkar ge resultat, för Liam hittar kämparglöden igen och deklarerar att han ska komma hem till sin familj igen. ”Du och jag är ämnade för varandra och ingen olycka eller något fängelsegaller ska hålla oss åtskilda”, lovar han Hope!

Nästa avsnitt
✓ Bill kräver att Justin får honom och Liam frisläppta.
✓ Hope uppmanar Liam att tänka positivt.
✓ Brooke får veta vad Liam bad Thomas göra.

Lämna en kommentar