ONSDAG 2 SEPTEMBER 2020・Ridge vägrar acceptera Brookes ursäkter. Brooke och Shauna förklarar krig om Ridge. Katie konstaterar att hennes äktenskap med Bill är över.

Må bästa kvinna vinna

Det blir mycket tårar och frustration i dag när två av systrarna Logan tvingas ta farväl av männen de älskar. Vi börjar i Ridges sovrum där Brooke vägrar acceptera ännu en misslyckad återförening med Ridge. Tyvärr kan inte Ridge bortse från de starka orden som han hörde lämna Logans mun tidigare i kväll: ”Jag kommer alltid att älska dig, Bill.” Det spelar ingen roll att hon försöker bortförklara det i efterhand. Orden ekar i hans huvud och han kan inte släppa det. Brooke tvingas lämna Ridge ensam med sina tankar och går till nedervåningen för att bråka med sin kärleksrival istället. Shauna står på sig och hävdar att hon är den bästa hustrun och kan göra sin man lycklig. Brooke är däremot tvärsäker på att Ridge fortfarande älskar henne och alltid kommer att göra det. ”Det finns inte ett jäkla dugg du kan göra åt den saken” fräser hon ilsket. Vi får känslan av att Shauna tänker försöka ändå.

Ett ledsamt farväl

Katie inser att Brooke alltid kommer att vara en faktor i hennes äktenskap med Bill och det är inte rättvist. ”Du är fortfarande samma man som först säger att du älskar mig och sen krossar mitt hjärta”, påpekar hon uppgivet. Nu får det vara nog med det. ”Sanningen är att det är över mellan oss”, konstaterar Katie och lämnar Bill med ett ledsamt farväl. Snacka om att sälja smöret och tappa pengarna. Först fick han nobben av Brooke och nu blev han dumpad av Katie. Vad ska en Dollar Bill göra?

Nästa avsnitt
✓ Bill gör ett nytt försök att vinna tillbaka Brooke.
✓ Steffy får en uppdatering om sin pappas misslyckade kärleksliv.
✓ Carter och Zoe flirtar med varandra.

Lämna en kommentar