TORSDAG 15 OKTOBER 2020 · Quinn blir desperat när hela hennes värld rasar samman. Carter har häpnadsväckande nyheter åt Ridge och Brooke.

Ingen förlåtelse för Quinn

Den här dagen skulle familjen Forrester skåla i champagne för äkta makarna Ridge och Shauna, men istället har hela den lömska komplotten avslöjats och Quinns tillvaro är på väg att slås i spillror. Efter att ha hört detaljerna om hur väninnorna Quinn och Shauna intrigerade för att förstöra Ridge och Brookes äktenskap, vill Eric bara ha en sak från sin fru: ”Ärlighet och inga fler ursäkter.” Tyvärr är inte det Quinns starkaste gren, men hon ber att få förklara sig. Hon har en väldigt god anledning till allt som hon gjorde. Här kommer den: ”För att försvara vårt äktenskap.” Quinn hävdar att Brooke aldrig har accepterat henne som Erics fru och var tvungen att göra sig av med henne innan hon förstörde deras lycka. Eric anser att Quinn själv är den enda som har gjort det. Han trodde att hon hade förändrats, men tydligen inte. När en desperat Quinn frågar vad hon kan göra för att få tillbaka hans förtroende, svarar han att det inte går. Han tål inte ens att se henne längre. Samtidigt bekräftar Carter för Ridge att både hans skilsmässa från Brooke och giftermål med Shauna kommer att ogiltigförklaras av domstolen tack vare de nya uppgifterna. Ridge och Brooke är fortfarande gifta och kan gå vidare med sitt liv tillsammans.

En oskyldig flirt?

Forresters supermodell Zoe Cunningham har gått på flera dejter med Carter på sistone och de verkar trivas tillsammans. ”Det är i ett tidigt stadium men börjar kännas seriöst”, anförtror Carter åt Ridge i dag. Samtidigt bekantar sig Zoe med hemvändaren Zende Forrester och flirtar subtilt med honom. När han påpekar att hon dejtar hans kompis Carter, antyder hon att det inte är så allvarligt mellan dem. Hon berättar även om besvikelsen när hennes förlovning med Thomas sprack, eftersom hon hade en chans att få tillhöra den mäktiga modefamiljen Forrester och en sådan chans lär väl inte komma igen. Eller är nyskilda Zende biljetten till en andra chans?

Nästa avsnitt
✓ Brooke har en laddad konfrontation med Quinn.
✓ Eric sörjer sitt havererade äktenskap.
✓ Zoe fångar Zendes uppmärksamhet med en privat modevisning.

En kommentar

  1. Slutet gott, allt gott som man säger. Nu måste väl den hemska Qwin försvinna Erik behöver en ärlig bra tjej.

Lämna en kommentar