Smygtitt på höjdpunkterna i veckans avsnitt! Är Finn eller Liam pappa till Steffys ofödda barn? Nu kommer svaret, men kan vi lita på det? Dessutom: två kända ansikten återvänder!

Vi har ett resultat! 🧬

Stämningen är minst sagt spänd på doktor Campbells kontor när det är dags att avslöja resultatet från Steffys faderskapsprov. Är det Finn eller Liams barn som hon bär på? Beskedet rör upp starka känslor i det efterlängtade avsnittet som kommer onsdag 17 mars på Playdays.

Men kan vi lita på resultatet? 🤨

Det var meningen att faderskapsprovet skulle hjälpa de båda paren att gå vidare med sina liv och planera för framtiden, men kan de verkligen lita på resultatet? Innan veckan är slut får vi en stark känsla av att någon kan ha fifflat med DNA-proverna i labbet!

Titta, vi är tillbaka! 🙋‍♀️

Brookes dotter Bridget kommer på oväntat besök den här veckan. Har hon kommit hem för att stanna? Ett annat bekant ansikte som gör comeback är Forresters publicist Eva, som vi tidigare har sett flirta med Liam. Mer information om båda dessa återkomster och en intervju med damerna hittas på hemsidan senare i veckan.

Hjälp med kärleken! 💘

Bill och Zoe har något gemensamt den här veckan – båda två behöver hjälp från utomstående personer för att få ordning på sina kärleksliv. Bill vänder sig till systrarna Logan för att få tillbaka Katie, medan Zoe ber Ridge att lägga in ett gott ord för henne hos Carter. Hur taktiken lyckas återstår att se!

Som vanligt har vi en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

Lämna en kommentar