Smygtitt på höjdpunkterna i veckans avsnitt. Kaos i sjukhuslabbet, Steffy fattar ett drastiskt beslut och Finn får information som förändrar allt!

Fight club!

Kaos och slagsmål utbryter i sjukhuslabbet när Finn får veta att Vinny kan ha fifflat med faderskapsresultatet. Till slut erkänner Vinny vad han har gjort och du ser det stora avslöjandet i tisdagens avsnitt.

Bon voyage, Steffy?

Steffy inser att hon måste sluta stressa över faderskapet och tänka på barnets bästa. Hon älskar Finn, men vet hur dåligt han mår över att inte vara pappa till barnet och därför bestämmer hon sig för att ”släppa honom fri” och flytta med Kelly till Frankrike!

Steffy, vääänta!

Medan Steffy packar sina väskor och planerar en drastisk flytt till Frankrike, skyndar Finn till strandhuset beväpnad med ny information om faderskapet och en förlovningsring. Du vill inte missa det nervkittlande avsnittet som Playdays släpper på torsdag!

Slutet gott… eller?

Nyheten att Finn är pappan till Steffys barn trots allt, tas emot med blandade känslor. Liam känner en viss förlust, samtidigt som han hoppas att de nya uppgifterna ska rädda hans äktenskap med Hope – men det borde han inte ta för givet!

Som vanligt har vi en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

2 Comments

  1. Hope ska tillsammans med Thomas

  2. Nej hope ska absolut inte förlåta Liam punkt slut

Lämna en kommentar