VECKA 21 2021 · Varmt välkommen till ännu en Glamour-vecka som bjuder på sex sprillans nya avsnitt med vår favoritsåpa.

Liam har återförenats med Hope och borde gå en ljus framtid till mötes, om det inte vore för att han bär på den där mörka hemligheten om Vinnys död. Den här veckan pressas han till bristningsgränsen, både av polisens utredare och en känslosam hyllningsvideo som Thomas gör för att hedra minnet av sin vän. Ska Liam bryta ihop och erkänna allt? Men vi börjar med en videosnutt från CBS ↓ som avslöjar en snaskig otrohetsskandal!

Donna 🧡 Eric igen?

Donna får veta att Erics äktenskap med Quinn knakar i fogarna och ser en chans att flirta in sig hos sin ex-man. Quinn kokar av svartsjuka när hon blir vittne till att Donna rättar till Erics slips innan han åker på sin affärsresa.

Polisförhör med Liam! 👮

Polismästare Baker misstänker att någon körde på Vinny och orsakade hans död med flit och nu har (o)turen kommit till Liam att utsättas för jobbiga frågor som ”Hatade du Vinny tillräckligt för att döda honom?” Liam vacklar under pressen och Bill blir återigen tvungen att ingripa.

Förbjuden flirt! ❤️‍🔥

Precis som videon längre upp på sidan redan har avslöjat, hettar det till mellan Quinn och Carter den här veckan. Det var meningen att hon skulle återförena Carter med Zoe, men nu hamnar Quinn i säng med honom själv istället och hamnar i en riktigt snaskig otrohetsskandal!

Till minne av Vinny! 🪦

Thomas sörjer sin väns död och redigerar ihop en fin video för att hedra hans minne. Videon skickas sen till alla som kände Vinny och det är Thomas förhoppning att personen som körde på honom ska nås av den. Det kan vi lova att han gör – och Liams extrema reaktion väcker Hopes misstankar!

Som vanligt har vi en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

4 kommentarer

  1. När börjar nya avsnitt på Glamour igen efter 31maj 2021 ?

  2. efter avsnittet när katten är borta, när kommer det för 3 juni . häls eva

  3. När kommer Steffy tillbaka saknar henne ?

Lämna en kommentar