SMYGTITT • Brooke kämpar för att rädda sitt äktenskap, men möter hårt motstånd från sina styvbarn. Vem ska vinna den här kärlekskampen?

Ridge har fått nog! 😤

Brooke avbryter herrarnas slagsmål och Ridge uppfattar det som att hon försvarar Deacon, vilket han anser är oacceptabelt. Han konstaterar att han har fått nog och lämnar Brooke gråtande. Är deras äktenskap över för gott den här gången?

Kontaktförbud! 🚷

Dagen därpå försöker Brooke få kontakt med Ridge för att försöka rädda deras äktenskap, men Thomas raderar hennes meddelanden från sin pappas telefon och blockerar henne fysiskt från att komma till strandvillan och prata med honom!

Taylor igen? 💞

Efter starka påtryckningar från sina barn, som anser att han skulle bli lyckligare med deras mamma, bestämmer sig Ridge för att ge förhållandet med Taylor en till chans. “Jag vill komma hem”, säger han och paret förenas i en kyss, som senare leder till sovrummet.

Tagen som gisslan? 😧

Det ser mörkt ut för Brookes chanser att få tillbaka sin man, men samtidigt höjs frågetecken över att Ridges barn gömmer hans telefon och hindrar honom från att träffa Brooke – nästan som att han är tagen som gisslan! När Ridge och Brooke äntligen träffas öga mot öga, kan deras kärlek räddas?

Avsnitten ser du som vanligt på Playdays under veckans gång. Är du även nyfiken på vad som händer i veckans Våra bästa år så har vi saftiga spoilers åt dig här: Days i veckan

Lämna en kommentar