SMYGTITT • Brooke torkar sina tårar och tar strid för sitt äktenskap, Carter faller för frestelsen och någon avslöjar Sheilas nyårskupp – här är en smygtitt på veckans godbitar i Glamour!

Kämpa eller ge upp? 😢

Brooke är förstås förtvivlad efter Ridges beslut att lämna henne och återgå till sin familj med Taylor. Saken blir inte bättre när en hånfull Sheila kommer på besök och strör salt i såren. men Brooke torkar snabbt sina tårar och bestämmer sig för att kämpa för att rädda sitt äktenskap!

Faller för frestelsen! 🔥

Paris hotfulla mamma Grace kräver att Carter ska hålla sig borta från hennes dotter, men när Paris dyker upp i hans loftvåning och förför honom med sensuella kyssar, kan han inte motstå frestelsen att älska med henne. Vilka konsekvenser kommer det här att få?

Nu är det krig! ⚔️

Taylor får det hett om öronen när Brooke dundrar in på hennes kontor och varnar för att försöka stjäla hennes man! Samtidigt ber Hope sin pappa att prata med Ridge och klargöra att han är den enda mannen för hennes mamma. Kan herrarna ha ett sansat samtal utan att knytnävarna kommer fram den här gången?

Han listar ut det! 🤫

Sheilas champagnekupp på nyårsafton är en väl bevarad hemlighet som har fått stora konsekvenser. Under ett gräl med Thomas råkar Sheila avslöja att han har henne att tacka för sina föräldrars återförening. Thomas inser vad Sheila har gjort och ställs nu inför ett bekant val – att träda fram med sanningen eller inte!

Avsnitten ser du som vanligt på Playdays under veckans gång. Är du även nyfiken på vad som händer i veckans Våra bästa år så har vi saftiga spoilers åt dig här: Days i veckan

Lämna en kommentar