SPOILER・Smygtitt på godbitarna från veckans Glamour !

Brooke ger inte upp!

Efter ett peptalk från Eric gör Brooke ett nytt försök att rädda sin relation med Ridge, men Quinn ingriper och försöker övertala Ridge att ge Shauna ett riktigt bröllop och förnya deras äktenskapslöften.

Steffys desperation!

När Dr. Finn vägrar ge Steffy ett nytt recept med värktabletter, vänder hon sig till den svarta marknaden – eller rättare sagt sin brors kompis, knarklangaren Vinny! Thomas anar inte vad han levererar för present till sin syster.

Syskonkärlek!

Donna lyckas mäkla fred mellan sina båda systrar Brooke och Katie, som inser att de båda är offer för en lömsk manipulation. Män kommer och går men kärleken mellan systrarna Logan består!

Orolig eller svartsjuk?

Liam tar kontakt med Steffys läkare Dr. Finn och anar oråd när han förstår att doktorn är förtjust i hans ex-fru på ett personligt plan. Liam uttrycker oro för Steffy, men Thomas anklagar honom för att vara svartsjuk!

Vi har alltså en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

Lämna en kommentar