SPOILER・Smygtitt på godbitarna från veckans Glamour !

Steffys räddning

Efter att Steffys pillermissbruk avslöjades i förra veckan, bildar Liam och Finn en pakt tillsammans med Ridge och försöker tvinga Steffy att erkänna sina problem och ta emot hjälp. En smygtitt på hur det går får du i spoilervideon här ovanför!

Carters nya jobb

Forresters ständige advokat och vigselförrättare Carter Walton har all anledning att visa sitt bländande leende den här veckan – när han får ett nytt jobb. Ridge befordrar honom till Forresters operativa chef, eller COO som titeln heter .

Ett bröllop till

Ridge går slutligen med på att ge Shauna det hon önskar – ett bröllop inför släkt och vänner som de båda kommer ihåg. Brooke blir förstås förkrossad när hon nås av nyheten och Eric varnar sin son för att han riskerar att förlora Brooke för evigt om han går vidare med det här bröllopet.

Sanningen avslöjas

Det största hotet mot Ridges och Shaunas andra bröllop är att sanningen om deras första vigsel i Las Vegas ska komma fram – och det är precis vad den riskerar att göra när NÅGON tjuvlyssnar på Quinns telefonkonversation med sin väninna och får ta del av alla smaskiga detaljer om deras komplott!

Vi har alltså en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

En kommentar

  1. Är det Taylor på sista bilden, som tjuvlyssnar??

Lämna en kommentar