SPOILER・Smygtitt på godbitarna från veckans Glamour !

Steffy kommer hem

Steffy är redan rehabiliterad och får komma hem igen. Dr. Finn ser till att hon får tillbaka sin dotter. Liam blir irriterad eftersom han inte får vara delaktig i beslutet. Han ifrågasätter Finns kompetens och anser att det var hans fel att Steffy fick problem med pillerna från början.

Tre är en för mycket

Carter flyttar till en ny och lyxig lägenhet och vill samtidigt ta nästa steg i förhållandet med Zoe genom att även låta henne flytta dit. Samtidigt har Zoe börjat flirta med Zende på jobbet och vet inte vem av herrarna hon ska satsa på.

Moderivaler

Thomas blir irriterad när Hope erbjuder Zende att designa plagg till Hope for the Future-kollektionen. Thomas anser att han är en bättre designer och en rivalitet verkar blossa upp mellan de båda arvingarna.

Omtanke eller svartsjuka?

Liams starka engagemang för Steffys privatliv väcker frågor. Hope tycker att han går över gränsen och undrar om hans överbeskyddande beteende bottnar i svartsjuka?

Vi har alltså en massa kärlek, drama och konflikter att se fram emot, så kom ihåg att titta in hos oss och Playdays varje dag för att inte missa ett enda ögonblick!

Lämna en kommentar