13 – 14 MARS 2021 · Liam inser att ursäkter inte räcker för att få Hopes förlåtelse. Zoe försöker skrämma bort Paris från företaget. Ridge får veta att han ska bli morfar igen.

Liams nya taktik

Har ni sett vad härligt – Playdays bjuder på extra mycket Glamour den här veckan i form av två rykande heta helgavsnitt! 🤩 Liams lördag börjar dåligt när Thomas går till hårt angrepp och anklagar honom för att bara orsaka sorg och elände i Hope och Steffys liv. Liam är fullt medveten om vad han har ställt till med och påtalar att hans ångest inte kan bli värre, men Thomas försöker i alla fall. Herrarna blir avbrutna av Hope, men hon har inget emot att fortsätta diskutera sina äktenskapsproblem trots att Thomas befinner sig i samma rum. Liam har insett att han inte kan fortsätta be om Hopes förlåtelse. ”Däremot ber jag dig om en chans att få bevisa att jag är värd din förlåtelse”, vädjar han. Hope kan inte ge några besked förrän resultatet från Steffys faderskapsprov kommer. Det borde inte dröja länge nu. Samtidigt väljer Steffy att berätta för sin pappa om vad som hänt. Ridge ser fram emot att bli morfar på nytt, trots omständigheterna. Han blir imponerad av Finn, som hanterar situationen så bra och lovar att älska hans dotter oavsett vad faderskapstestet visar.

Paris står på sig

Zoe Buckingham var på väg att bli en Glamour-karaktär vi faktiskt kunde tycka om, men lyckas nu sabba alla sina framsteg i en handvändning. Efter att ha smusslat med Zende bakom ryggen på sin fästman Carter, som nu har brutit deras förlovning, anser Zoe att alltihop… är hennes lillasysters fel! Hon vet att Paris hade ett samtal med Ridge precis innan det tog hus i helvetet och därför borde hon ha gjort allt i sin makt för att förhindra det som hände. Nu är hela Zoes liv förstört och hennes arbetssituation kommer att bli olidlig när både Ridge och Carter hatar henne. Paris tror att Zoes förhållande med Carter kan räddas och erbjuder sig att lägga in ett gott ord för henne, men det är Zoe inte intresserad av. Hon har redan förberett ett uppsägningsbrev som Paris bara behöver skriva under och lämna sin tjänst på Forrester med omedelbar verkan. Paris blir förtvivlad och vägrar ställa upp på såna oförrätter, så hon river sönder pappret och klargör att: ”Jag låter inte dig hunsa med mig igen.” Bra rutet, Paris!

Finn ett fel

Nästa avsnitt
✓ Hope kräver ett svar – önskar Liam att han är pappan till Steffys barn?
✓ Brooke och Ridge diskuterar sina barns svåra situation.
✓ Steffys läkare ringer – provresultatet har kommit.

En kommentar

  1. Hope ska inte förlåta Liam utan hopa i säng med Thomas istället o vara ihop med honom

Lämna en kommentar